Skocz do zawartości
IGNORED

RDS w yamaha rx-v 1400

damko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

mam mały problem z radiem w tym amplitunerze. Otóż nie wiem dokładnie czy działał mi wcześniej czy nie ale...

Po włączeniu radia przez krótką chwilę pojawia mi sie nazwa stacji, co graja, godzina, etc. Ale to znika po kulku sekundach i pozostaje napis tylko trybu muzycznego jaki mam wybrany czyli niech to będzie "Direct Stereo", "Stereo" "Straight" i każdy inny jaki ustawie.

Czy ktoś wie może czy to zawsze tak było w tym sprzecie? bo wydaje mi sie, że wcześniej miałem normalnie wyświetlane co mi gra chiciaż nazwe stacji a teraz nie. Nie wiem czy sam to wyłączyłem czy coś przełączyłem. Jeśli ktoś wie o co chodzi niech napisze.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/14846-rds-w-yamaha-rx-v-1400/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.