Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 120zł

Gość Mirosław Czachor

Rekomendowane odpowiedzi

Juz kiedys do mnie na maila pisales, zreszta jest w o mnie. Chyba zreszta niedaleko mieszkamy siebie bo ja w Wawie na Broniewskiego (blisko Reymonta), zreszta daj znac na maila, ja zapraszam codziennie po 18. Szczegoly na maila.

Co do dt231 to faktycznie sa bardzo wygodne i solidne (szczegolnie w porownaniu do Sennheisser'ow), ale brakuje w nich troche szczegolowosci, oczywiscie zalezy co kto lubi bo w oddawaniu emocji, klimatu za te pieniadze sa swietne. Ja rowniez uzywam ich w "fabryce".

AmAdeuz mam w domu własnie Sennki HD212 Pro. Wytłumiają wszystko co w okół mnie świetnie, leżą całkiem wygodnie na głowie, są lekkie i mają 32 Ohmy.

Średnicę mają bardzo fajną, górę szczegółową i nie ostrą, przesztrzeń OK ale ten bas... Jest go dużo, jest sprężysty ale całkiem jakby całkiem grał w innym rytmie. Przewala się przez uszy taki ciepły, potęzny, podbity i nienaturalny. Na razie szukam dalej....

W domu porownuje to do grado SR80 i srednica srednicą, detale detalami (wiadomo) ale roznica w basie to jest przepasc, w przypadku Senkow to jest po prostu brzydko mowiac prehistoryczne grzmocenie ;-) Ja walcze w pracy za pomocą takiego łupania i kawy by nie zasnac przed kompem, ale Ty do relaksu to jednak poszukaj czegos innego :-) Moze sproboj tych AKG ktore kapelli proponowal. Powodzenia!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.