Skocz do zawartości
IGNORED

problem :( koda av505 czy Yamaha450?????

bartez

Rekomendowane odpowiedzi

witam!!

powiem ze jest to dopiero moj drugi temat na forum!!wiec przejde od razu do rzeczy,chciałęm zaopatrzec sie w dobry jak na moja kieszen (1000zł) amplituner !!wiem ze ta kwota jest nieco małą ale na allegro za w tej kwocie dostane yamahe 450 albo Kode av505!! na poczatku myslalem o kupnie Yamahy rx-v 350 badz pioniera 514 jednak jeden z forumowiczow odradził mi oba sprzety radzac rozejrzec za koda!!wiec jako mało doswiadczony jeszcze w tych sprawach postanowiłem wybrac sie do sklepu!! odwiedziłem 2 sklepy w jednym sprzedawca rowniez odradził mi Yamahe 350 a polecał kode,natomiast w drugim było odwrotnie!!w sumie moj wypad do sklepu przyniosł tyle ze mam w domu teraz sterte ulotek i dalej nie wiem co kupic!!rowniez przesiedziałem na tym forum kilka godzin i powiem ze dalej jestem w punkcie pocztkowym:/!!!

W 80% ten sprzet poczatkowo bedzie wykorzystywany do odsłuchu stereo tym bardziej ze posiadam 2 kolumny 100W ktore chce podpiac narazie do tego sprzetu!!znalazlem rozniez w ofercie amplituner kody 3086B (699zł)i nie weim moze na moje potrzeby wystrczy narazie taki sprzet??moze sie ktos wypowiedziec na ten temat???

https://www.audiostereo.pl/topic/15247-problem-koda-av505-czy-yamaha450/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.