Skocz do zawartości
IGNORED

harmann - ceny spadly - hurraaa :)

ask

Rekomendowane odpowiedzi

no i o ile!!

z 3300 na 2300pln za hk230

a przesluchiwalem dzis hk230 z jbl e90, a potem marantza 4500 z b&w 309

oba na stereo tylko i ten pierwszy zestaw ma wyrazny bas i klarowne wysokie tony (muzyka elektroniczna, d&b) i nieco przestronniejsza scene moim zdaniem niz bw z marantzem.

pozostal tylko do przesluchania zestawik hk230 z missionami 34... slyszal ktos cos takiego?

https://www.audiostereo.pl/topic/15520-harmann-ceny-spadly-hurraaa/

Ja mam wlasnie taki zestaw HK230 + M34.

Dla mnie jest OK. Nie bede sie wywodzil bo sluch to rzecz gustu.

Dodam, ze kiedy uslyszalem Mission753 z HK (modelu nie pamietam) to wiedzialem, ze to jest to czego chce.

ask cena katalogowa spadla z 3300 na 2300 ? gdzie Ty tak tanio widziales 230 ? ;) Ja wczoraj kupilem i widac ze troche przeplacilem :( ale i tak mialem tanio :> taniej niz na allegro ;) a zakupiony w sklepie :)

dzis za twoja rada bede sluchal b&w z hk

tylko zjem jajecznice i czeka na mnie hk230 & b&w 602.5 ;))

szkoda jednak, ze to tylko sklep a nie salon - nie maja studio do odsluchu, a skrzynki pewnie beda jedynie zestawione z polki :(

a do domu nie chca wypozyczyc bleee :/

to troche tak, jakby zenic sie z kobitkom wczesniej jej nie testujac we wszystkich mozliwych ustawieniach .lol.

moze jak poszeleszcze takimi malymi papierkami to mi jednak wypozycza hehe ;) zkobitkami zawsze dzialalo ;)))

a propos allegro - mysle ze niektorzy szacowni koledzy-importerzy powinni nieco czesciej aktualizowac ceny na

swoich stronach :)) oferowanie dzis kompletu 230 & dvd22 za 3500pln to troche liczenie na niedoinformowanie

klientow, co w dobie netu jest nieco nieprzemyslana strategia ;)

na szczescie dla nas wszystkich mamy nasze forum :))

oferta za 2300pln jest sprawdzona w kilku trojmiejskich sklepach - caly dzien zlazilem szukajac czegos na (moja)

miare.

jesli interesuje kogos caly zestawik - 230 & 22 - to czeka go wydatek 2950pln.

pewien mily pan z salonu aratu na moje pytanie skad ta obnizka - tlumaczyl, ze to wynik jakiejs zmiany sposobu

przeliczania wartosci tego sprzetu z waluty na pln oraz slabego euro do pln.

poza tym, te 2300pln to ponoc juz zupelnie po kosztach i teoretycznie sprzedawca nic nie zarabia.

hmmm... ja nie wiem... sprzedawcy zwykle nie sa az tak wspanialomyslni :) mysle, ze to raczej jakas promocja na ten konkretny model - spojrzcie jak ksztaltuja sie ceny 130, 230 i 330 np tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wszystko widac jak na dloni - nalezy odjac 10% prowizji sklepu i juz masz konkurencyjna oferte o ktorej pisze.

a jesli chodzi o cene ktora Ty zaplaciles - nizsza jak na allegro, ale nie az tak niska jak

pisze - to byc moze po prostu sprzedawca nie chcial zrezygnowac z czesci swojej prowizji. w miare zrozumiale

zreszta :)

Ukryta Zawartość

no to jestem ciekaw jak ten zestaw wypadnie , nie chcą wypozyczyć do testu ?

ja moge mieć każdy dostepny sprzet ze sklepu , łącznie z Plazmą

na weekend tak żeby przed otwarciem sklepu w poniedziałek go dostarczyć

lub nie , co oznacza zakup 'na słowo' czyli bezgotówkowy - jak bede miał to zapłace.

Taka rozmowa z właścicielami sklepu ze sprzetem,dlatego mają taki nawał klientów

no i te ich ceny ?

no i mialem racje - zestawili mi kolumny z polki - ustawili krzeselko metr przed sprzetem, bo wiecej nie bylo miejsca i kazali sie gapic w hipnotyzujaca niebieskom galke ;)))

w tym czasie dookola na innych polkach graly wszystkie mozliwe jamniki i miniwieze bo akurat jakas audycja w radio ciekawa hehehee.

dla obrony tego sklepu (albatros.gd.pl) - sa na koncowym etapie budowania studia odsluchowego w gdansku, wiec juz za miesiac dojdzie nam w trojmiescie 3 (slownie trzeci) salon z odsluchem. wooow!! hameryka prawie...

;)

jednak trudno mnie zbyc ot tak, wiec jutro wypozyczam do odsluchu ampli + dvd (oczywiscie za full kaucja) i wioze go do innego salonu gdzie maja studio odsluchowe i interesujace mnie B&W 309 oraz 603.

o tych 602.5 tyle sie juz naczytalem zlego - ze gorsze od 602 i wogle - heheh - ze to jakies niezdarnie spodlogowane 601 :)))

ze mimo fajnych zoltych koleczek ich nie sprobuje raczej ;) chociaz maja na nie dobra cene - 2000pln za pare...

a 603 wciaz drooogie, ale moze kupie wtedy tansze tyly i central....

wogole takie odsluchiwanie b&w bez ich wygrzania wczesniejszego to troche porazka moim zdaniem :/ dzwiek sie nie chce odkleic za cholewe! :)

no nic, jutro kolejna porcja wrazen :))

• 2 tygodnie później...

>> Avant

jest wyszukiwarka, ale niech tam:

- Combit Ul. Powstańców śl. nie wiem ile koło ronda w tych pawilonach, łatwo zauważyć. Mają tam AE, Sonusa, Coplanda, jakieś lampy, NADa, Yamahe i dużo więcej ale więcej nie pamiętam. Bez garnituru tam nie wchodź - nie potraktują Cie tam poważnie :( (mimo, że fachowcy). Wypożyczają za kaucją.

- Top Hi-Fi Ul. Widok 2. Marki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) normalni ludzie :) ale wypożyczają tylko gdy jesteś na 90% zdecydowany na zakup

- Visatex Plac 1-go Maja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) też mają sporo marek, sprzedawca ponoć sceptyczny (wie, że i tak wszyscy kupują na allegro :) i nie wypożycza sprzętu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.