Skocz do zawartości
IGNORED

CZY MOŻNA PODŁACZYĆ AUDIGY2 DO WZMACNIAC

BLEKIHETMAN

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanko podiadam audigy2 czy mozna w jakis sposób podłaczyc ta kartę do wzmaka stereo? wiem ze z amplitunerem av nie ma zadnych problemów ale ja z stereo? ma ktoś pojecie? pozdro

Ekhm no więc bierzesz kabelek np. taki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) przy Audigy 2 podłączasz jack to zielonego wyjścia. Dwie czincze które masz po drugiej stronie kabla (tego kabla co z jednej strony miał małego dżaka) i podłączasz (te czincze) do wejścia wzmacniacza. W komputerze odpalasz panel sterowania=>dźwięki i multimedia, przechodzisz do zakładki audio=>zaawansowane i tam z listy rozwijanej wybierasz Wolnostojące głośniki stereo. Jeśli będziesz potrzebował dodatkowych wskazówek postaram się ich udzielić. Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dzieki za ostatnią odpowiedz hehe czyba mnie koledzy {dwa pierwsze wpisy } żle zrozumieli mialem na mysli czy można bo nie wiem czy we wzmakach sa wejscia odpowiednie do podlaczenia teraz juz wiem ze sa kabelek trza se kupic i bajka dzieki za link i nie piszcie nastepnym razem jakis cwaniackich odpowiedzi poprostu jezeli nie rozumiecie pytania to proscie o wiecej informacji na ten temat POZDRO

O nie nie, mój drogi. To ty zadawaj takie pytania żebyśmy rozumieli, a jak nie to milcz ze wstydu w ciszy!

Ukryta Zawartość

Howgh!

Ukryta Zawartość

> BLEKIHETMAN

Może trochę więcej kultury. Chamstwa nikt nie lubi zwłaszcza, że nikt Cię nie obraził.

Napisałeś: "wiem ze z amplitunerem av nie ma zadnych problemów", do stereo podłącza się w ten sam sposób.

Właściwie wyjaśnił to slayer już na samym początku. Nie zrozumiałeś. Narysował Ci to Uki. Teraz wystarczyło.

A fv zwrócił uwagę na brak precyzji Twoich wypowidzi, w dodatku żartobliwie. A Ty mósiałeś go wyzwać.

I to wszystko w ciągu niecałych 24 godz. od rejestracji.

To się chyba nie nazywa ładny początek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.