Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz, NAD czy Rotel???

Rekomendowane odpowiedzi

Cichy 71 każdy mi upliza po nie umiem pisać nie każdy umi pisać jestem osobą niepełnosprawną i jest mi czesko coś napisać ja nie miałem szkoły prawie po ma 41 lat a byłem 33 razy w szpitalu i nie byłem nigdy na mieście nie wychodzę jedynie pospłacać rachunki lub do sklepu i to wszytkona każdym portalu mnie obrażają a pan jest mądry to umi ban dotac lidery lub ułożyć zdaniem a nie oprazć kogoś kogo się nie zna chciałem banu pomuc a pan tak uplizyl mi  po pierwszym raz lubiłem zmacniacz i doracic chciałem ale nie było warto ban ma wszystko ja nie mnie mam nic tylko to naprawdę czy ktoś napiszę jak ja to się nie pan zastanowi co piszę 

Pisz, nie przejmuj się. Warto jednak się przedstawić i krótko uprzedzić, bo wiedz, że są ludzie pełnosprawni, którzy kompletnie nie dbają o pisownie 🙂

Pozdrawiam, trzymaj się i nie bierz do siebie komentarzy. 

Ja czasem mówię do telefonu a on za mnie pisze. Ktoś mi to pokazał i działa. Wiadomo że nie zawsze ale spróbuj. Czasem zamiast nazw własnych producentów używa zamienników bo nie ma takich słów 

Rotel - fotel

Ale idzie przeżyć 🙂

To chyba google a nie telefon? W sumie to nawet nie wiem. Ale u mnie to jest integralną część klawiatury google. 

Ja mam raczej taki mocno przeciętny słaby fon. A przy wakacyjnym świetle pięknego słońca czasem nawet ciężko sprawdzić co on tam za mnie pisze. 🙂

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
    Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.