Skocz do zawartości
IGNORED

Podłogówki heco

Tom@l85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanko co sądzicie o tych podłogówkach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dodam że nie jestem specjalnym audiofilem zalezy mi jednynie na dobrym stereo i w miare miekkim dosyc dynamicznym basie słucham każdego rodzaju muzy najczęsciej house ale i rock wiec dobrze gdyby góra nie była zbyt płytka nie przepadam raczej za tłukącym basem w granicach pasma 100 - 300hz..byłbym wdzieczny za jakąś rade na temat tego modelu no i dodam że mój budżet to 300zł a pokój ma 6m kwadratowych...dzieki z góry..:)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/15909-pod%C5%82og%C3%B3wki-heco/

Słyszałem. Wykonane z płyty tak cienkiej, że kopniesz i but się wbije, wysokotonówki plastikowe i świszczące, średniotonówka chyba dla ozdoby, bas tekturowy (to znaczy brzmi jak tektura). Żenada.

Ok wielkie dzieki za opinie....skutecznie wybiłeś mi je z głowy zastanawiam sie w takim razie nad czyms mniejszym gdyz mam kolumienki Tonsila wiekowe bo z 75 roku ale graja całkiem ładnie a we wzmacniaczu wyjscie na druga parę kolumn ...polećcie cos do 300zł nie musi byc to nowy sprzęt ani tez piękny bardziiej zalezy mi na dzwięku..za wszystkie odpowiedzi wielkie thx...pozdro..;)

Popieram Mc Gyvera w 100% nie kupuj tego badziewia. Za te pieniądze ciężko znaleźć coś sensownego ale myslę że to:

Ukryta Zawartość

będzie 10 razy lepsze.

Nie słyszałem ich ale (za te pieniądze) zaufałbym firmie JBL która zna się jednak na rzeczy.

Ukryta Zawartość

Kolumny marantz ? nic o nich Ci nie powiem nawet nie wiedziałem że marantz robi(ł) kolumny. Marantz firma szacowna ale raczej od elektroniki a nie głośników, ale kto wie ?

Inna sprawa że w małym pomieszczeniuy te 20 cm basowce mogą Cie o ścianę rozplaskać, ewentualnie nie usłyszysz nic poza baaasem... jeśli lubisz takie klimaty to możesz spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.