Skocz do zawartości
IGNORED

Logitech G Pro X tragiczna jakość dźwięku po spięciu z DAC X3PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Dziwna rzecz się u mnie zadziała i nie potrafię sobie poradzić. Kupiłem dzisiaj Słuchawki Logitech G Pro X, które mają swój wbudowany DAC na usb, do tego zamówiłem FX Audio DAC X3 PRO, chciałem zobaczyć jak to razem będzie grało bo nie spodziewałem się zbyt wiele po DACu na usb od Logitecha. Podpiąłem do PC za pierwszym razem słuchawki razem z DACiem od Logi i wszystko grało super. Później z ciekawości podpiąłem słuchawki pod DAC X3 PRO i tu byłem kompletnie zawiedziony jakością dźwięku. Może nie potrafię czegoś ustawić ale z FX Audio grają kompletnie płasko. Przełączyłem się więc z powrotem na DAC od Logi i z jakiegoś powodu i tutaj mam całkowicie płaski dźwięk. Absolutnie zero basów. Na ten moment słuchawki podłączone do PC po jacku bez DAC grają o niebo lepiej niż z nim. Czy jest możliwość, że po podłączeniu FX Audio zainstalował się jakiś sterownik, który to blokuje? Bardzo proszę o pomoc, FX Audio najwyżej zwrócę, ale chociaż chciałbym wrócić do jakości z pierwszego odsłuchu z DACa na USB.

Dzięki za pomoc...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.