Skocz do zawartości
IGNORED

Instrukcja polska YAMAHA RXV 640 RDS

fender70

Rekomendowane odpowiedzi

np. drukowana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

elektroniczna

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fender70, buba -> Czy macie już te instrukcje?

Właśnie poszperałem trochę i znalazłem instrukcję do Y640 w PDFie. Jakość nie jest zbyt rewelacyjna, jak jeszcze potrzebujecie to dajcie znać. Niespakowany plik zajmuje coś koło 8,57MB.

>boomer<

nie wiem jak >fender70< ale ja jeszcze nie mam. jak bys mogl to adres jest w 'o mnie' dzieki za pomoc.

co do zrodla posiadanie to kupilem z ogloszenia w gazecie AUDIO zaplacilem cos kolo 1300 zł. w stanie 'nowka'

i daje slowo... nie oddam jej bez walki. obsluga jest dziecinnie prosta ale skoro Ktos ma, to lepiej miec w komplecie.

>ale skoro Ktos ma, to lepiej miec w komplecie< - chodzilo mi oczywiscie o instrukcje.

jesli Komus wystarczy wersja angielska to prosze:

Ukryta Zawartość

ja jednak poszukuje nadal wersii Polskiej.

Ukryta Zawartość

dzieki za instrukcje ...

wczesniej bazowalem na instrukcji Y440 - ale przymirzem sie do zmiany pleyera i opis "kilku innych wyjść" barzdzo mnie interesuje ...

co do Yamahy & Avance to przyznam szczerze ze mialem wielki kłopot z ustawieniem kolumn w pokoju ... przy wczesniejszym Ampli ( sherwood ) graly "melanholijnie" - ale nadal swietne do stero ... w KD mysle o wymianie mk503 na mk509 ... ale nie raz zadziwiły mnie mk501 w płytach Audio multichanel ( np. DTS - ale planuje zniame DVD na cos z SACD lub DVD Audio ). Jak powien ze w filmach najlepiej słychć podkład muzyczny ... to chyba oddam wrazenie KD w przy tym zestawieniu Y&A ...

ja swoją 640 kupiłem za 900zł w pakiecie z kolumnami Wharfedale Crystal II (1100zł) a więc dałem 2000zł za komplet - czy to dużo ? czy ta 640 jest lepsza od 450 którą chciałem wcześniej kupić?

->fender70

jesli to byl papiet to za Y640 dales 1100 zł :)

... warto, Y640 ma lepsze stereo ( jesli nawet słychasz jej na tych kolumach ) i wieksza moc ... Y450 to kolejny model "top (elektro)techniki" w najbardziej okrojonej wersji komercyjnej ... mało tego - Y650 ( tan sam rocznik co 450 ) jest raczej oceniany jako "słabszy" od Y640 ... ja bym sie ewentualnie zastanawiał nad Y1400 ... ale to inna broszka ....

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.