Skocz do zawartości
IGNORED

Roznica pomiedzy b&w 603 s1 a 603 ss

pawelpi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Ja też mam bowersy 603 s1. Czytałem Twój poprzedni wpis (co zmienic) - powiem Ci, że ze sceną jest u mnie dość podobnie. Zdecydowanie nie rozciąga się gdzieś tam wgłąb. Jest stereo i tyle. Dawno w sumie nie eksperymentowałem z ustawieniem kolumn, może to coś by zmieniło. Na razie stoją prosto, nie dogięte. Jak były dogięte było gorzej :-O ale ustawienie tez było trochę inne.

Niestety bezpośrednie porównanie s1 i s3 miałem okazję zrobić tylko w bardzo złym akustycznie pomieszczeniu. W takich warunkach nie zauważyłem absolutnie żadnych różnic w dźwięku. Kolumny zagraly (a raczej niezagrały) dokładnie tak samo. Latem (dzięki uprzejmości kolegi) zamierzam zrobić takie porównanie u siebie.

Dodam jeszcze od siebie, że jeśli chcesz więcej z nich wyciągnąć to przydaje się mocny wzmacniacz. Ja w tej chwili jadę na końcówce rotela 2x60, a ciekawi mnie jakby było na jeszcze mocniejszym ;-) Mam też maly amplituner av yamahy w kinie - do muzyki cieeeenko.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Dziekuje za Twoje uwagi tak sobie myslalem moze cos wskuram wymieniajac je na nowsze gdyby roznica byla znaczna )w tych troche brakuje mi sredniego basu a tak poza tym to moze faktycznie pomyslec o innym wzmacniaczu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.