Skocz do zawartości
IGNORED

potrzebna pilna pomoc - wtyki w VDH

shinobi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kumpel chce kupić kabel VDH The Bay C5 Hybrid. Sprzedawca twierdzi, ze w kablu są oryginalne wtyki i nie jest to samoróbka. Ja mialem tylko The Second'a wiec nie wiem, ale w sieci VDH The Bay C5 Hybrid na zdjeciach jest wszedzie ze zloconymi wtykami Neutrika.

Czy te wtyki sa oryginalne? Ponizej zamieszczam zdjecie.

Z gory dzieki za pomoc (jest to dosc pilna sprawa)

pzdr,

m

[obrazekLUKASZ-274003_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/16288-potrzebna-pilna-pomoc-wtyki-w-vdh/

Hmm, wygląda zupełnie jak "Cable Talk IMPROOVED 2". Głowy nie dam. Wtyki b. podobne do tych, jakie na nim miałem założone oryginalnie.

Ten IC w deytalu w 1998r. kosztowal w sklepie 180zł. (I za tyle nie warto było go brać, ale jeszcze wtedy o tym ni ewiedziałem ;)

Ja bym nie zaufał. VdH kojarzą mi się z innymi, solidniejszymi wtykami. I jakoś nie sądzę, że sam producent tnie koszty.

Pozdr.

Wygladają mało oryginalnie. Ale też wyglądają solidnie. Na dobrą sprawę, to nie ma to większego znaczenia, czy są całe złocone czy w pastiku, i tak są odpowiednio ekranowane. Unikać trzeba ewidentnego szrotu, ale te wyglądają ok. Jednak oryginalne to z pewnością nie są, facet ściemnia i tyle...

Pozdrawiam!!!

:-)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.