Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyka na Super Audio CD

Darekk

Rekomendowane odpowiedzi

We wrześniu wychodzi box Yes. 16 płyt SACD. Jak można się domyślić to kosztowna rzecz,cena na amazonie 450 funtów.

Dla fanów alternatywy wychodzi album Pixies Trompe le monde na SACD oczywiscie. Trochę tych nowosci jednak jest.

Cena jest zaporowa , mam nadzieje ze Audio Fidelity bedzie kontynuowalo wznowienia plyt Yes w SACD ....

Cena jest zaporowa , mam nadzieje ze Audio Fidelity bedzie kontynuowalo wznowienia plyt Yes w SACD ...

Niestety masz rację. Z tego co widzę na stronie amazon, są tylko trzy dostępne SACD Yes luzem.Powinni zrobić jak z boxem Dead can dance. Był box ale i wszystkie płyty można było nabyć osobno. Co do sprzetu..Mam świadomość że mam budżetówkę, ale słyszę różnicę. Niewielką ale słyszę.

Niestety masz rację. Z tego co widzę na stronie amazon, są tylko trzy dostępne SACD Yes luzem.Powinni zrobić jak z boxem Dead can dance. Był box ale i wszystkie płyty można było nabyć osobno. Co do sprzetu..Mam świadomość że mam budżetówkę, ale słyszę różnicę. Niewielką ale słyszę.

Box jest przeznaczony na japonski rynek stad ta cena ...Jedyna nadzieja w Audio Fidelity !!

Box jest przeznaczony na japonski rynek stad ta cena ...Jedyna nadzieja w Audio Fidelity !!

Trzeba sledzić zapowiedzi płyt na amazonie. Rzeczywiście to będzie japoński box wydany przez Warner japan.

Sprawdziłem cenę boxu Yes na cdjapan. Okazuje się że w japonii cena będzie inna, 1200zł. Taniej będzie sprowadzić z japonii ale jeszcze sprawa cła dochodzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.