Skocz do zawartości
IGNORED

Spalone Mission 701 :(

Flix

Rekomendowane odpowiedzi

A zaczelo sie od kupna Teac'a A-X75 :) polecaliscie mi go wiec go kupilem, No i zeczywiscie Teac gral pieknie. Ale nadarzyla sie impreza to chcialem sprawdzic co ten klocek naprawde potrafi no i pokazal :) W pieknym stylu w srodku imprezy spalil glosniki niskotonowe :( Ot poprostu oba jednoczesnie przestaly grac :( No i w zwiazku z tym mam pytanko. Gdzie moglbym znalezc takie nowe glosniki? Ich symbol to CF160/78 , lub czym je ewentualnie zastapic? Ale mam do wydania tak max 400zl bo z drugiej strony cale kolumny kosztowaly mnie tylko 450zl :) PS. Czy moglby mi tez ktos wytlumaczyc jak to sie stalo ze oba glosniki spalily sie jednoczesnie :?

https://www.audiostereo.pl/topic/16344-spalone-mission-701/

Co za szybka odpowiedz :) Chyba nie moge jeszcze pisac na priv (nie uplynelo jeszcze 30 dni od mojej rejestracji) lub nie potrafie znalezc tej opcji :). To moze podam swojego maila [email protected] to porozmawiamy.

https://www.audiostereo.pl/topic/16344-spalone-mission-701/#findComment-275247

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.