Skocz do zawartości
IGNORED

Mam problem z DVD proszę o POMOC

rafal-j24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Prosze o Pomoc!!

Mam DVD Aiwa DV 480 i laser już nie działa tylko czyta DC a DVD płyt nie czyta wymieniłem go na nowy laser i jest to samo myślałem, że zły laser mi sprzedali i w ramach Gwarancji dostałem drugi i jest to samo, co mam zrobić, aby czytał ponownie płyty DVD odtwarzacz??

Proszę o POMOC!!!

Pozdrawiam!

Rafał

https://www.audiostereo.pl/topic/16536-mam-problem-z-dvd-prosz%C4%99-o-pomoc/

Widzę, że jesteś tu nowy.

Mamy zakładkę "kono domowe" i tam jest dużo osób znających się na DVD. Pewnie ktoś ci coś doradzi. Radzę ci jednak najpierw przeczytać regulamin, następnie skorzystać z wyszukiwarki (nie musisz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, ale jest duża szansa, że znajdziesz jakiś wątek, do którego będziesz mógł się dopisać) a dopiero potem założyć nowy temat.

Jak sprzet jest ciagle na gwarancji to ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz? Masz z nim chodzic tak dlugo do serwisu az usuna usterke albo dadza nowy odtwarzacz. Proste - na tym w koncu polega gwarancja.

Witam!

Niestety DVD nie jest na gwarancji kupiłem nowy laser i tylko czyta CD nie czyta płyt DVD już drugi laser wymieniłem i to samo czyta tylko CD słyszałem, że trzeba zresetować procesor, aby dvd dopasował się do nowego laseru a nie mam pojęcia jak to zrobić ??

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.