Skocz do zawartości
IGNORED

Laptop z USA, ma ktos doswiadczenie??

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Less

Rozjerzysj sie za Fujitsu klasy S np S 7010 bodajrze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie pamietam jak z wejsciami na stacje dokujaca ale notebook godny polecenia. Bawilem sie nim przez chwile i IBM przy nim to zabwaka dla dzieci. Naprawde KLASA sama w sobie. Ze zdjecia ciezko ci bedzie ocenic ale na zywo robi wrazenie lepsze niz wszystkie IBMy.

Ale nie mowie ze IBM to zly pomysl. Tylko ew czesc zamienne sa drogie bo z dostepnoscia nie ma problemu. A kazdy notebook kiedys sie psuje, nie ma takiego co by sie nie zepsul.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

=> mlody2

Ciezko mi sie zgodzic z tym ze CD nie pasuje do innego laptopa ... osobiscie po telefonie do serwisu HP

- informacji o tym ze za 700zl zostanie naprawiony moj CD i troche sie to nie oplaca bo za 900zl dostane CDRW

//serwisant laskawca//

Kupilem za 14zl identyczny CD //z uszkodzonym elektromagnesem// wymienilem w nim modul lasera i polecialo.

W innym modelu tylko kwestia wymiany tej przejsciowki z tylu CD i tez poszlo ...

CD sa standardowe - ciezko jedynie wymienic przedni panel.

Co do gwarancji to masz racje ... lepiej zadzwonic do firmy i dowiedziec sie okladnie ze 2 razy.

Jak to wyglada w PL ze sprzetem z poza UE a nawet z UE - bo sa jeszcze z tym jajca

Co do modeli i ich roznic miedzy rynkiem US/PL to nie wiem - pewnie sa roznice ale ... jak wymienialem

w laptopie CPU to wiecej dowiedzialem sie z servisu HP-US niz z naszego ... co moge tam wstawic.

Jesli chodzi o AMD to jest problem i go nie ma.

Trzeba sobie to tylko uzmyslowic ze AMD nie ma jeszcze dobrego proca mobilnego.

Chodzi o cieplo i ilosc energii jaka zuzywa.

Teraz pojawia sie AMD Turion 64 i to moze byc bardzo dobra alternatywa dla technologi Centrino Intela

Pracowalem na AMD 64 M - nie powiem 62W daja o sobie ale myslalem ze bedzie gorzej :)

Mialem jakis czas maszynke na AMD XP - zachowywal sie podobie jak Pentium4M

//mowie o termice//

Frycu

Nie moge sie zgodzic z toba ze Cd sa standardowe i ze wystarczy wymienic tylko panel. Faktycznie wejscia z tylu maja takie same. Ale czasem zdarza sie tak ze naped pomimo iz pasuje wcale nie chodzi poprawnie. Zdarzylo mi sie to parokrotnie przy wymianach napedu w starszych Toshibach. Najabrdziej uniwersalne sa Samsungi i LG. Prawie kazdy notebook je widzi i dziala poprawnie.

Nie mozna w zasadzie stwierdzic ze jak zrobisz tak to bedzie dzialalo a jak tak to nie. Trzeba probowac wkladac rozne napedy. Czasem zadziala czasem nie, roznie moze byc.

A panele przednie wogole nie pasuja i wg mojego doswiadczenia 95% nie da sie przelozyc:) na nowy CD.

Firebird napisał "W maju przylatuję do Polski. Mogę coś przewieść, jeśli jest ktoś zainteresowany.

pozdr."

Ja jestem zainteresowany przywiezieniem laptopa. Z jakiego miasta wylatujesz i kiedy dokładnie. Daj jakiś namiar do siebie.

Tel do mnie to 0 608 300 381

mctom

W domyśle było forumowiczom zapewne. Popełniłes dwa jakże bogate w treść wpisy i od razu...

Niech jeszcze Firebird zadzwoni do Ciebie z USA, o wszystko grzecznie wypyta.

Trochę taktu.

To prawda "Hiena-podrobka" WIĘCEJ TAKTU

Myślisz sobie "Mam duzo wpisów, no i pare tematów więc jestem wielkim, tak na pewno wielkim forumowiczem jestem,i bardzo tAKTOWNYM" I właśnie popisujesz sie swoim"nieprzecietnym taktem".To prawda mam 2 wpisy i co z tego. Więc myślisz że Firebird napisał to by sie pochwalić ze jest w stanach, a moze z grzeczności, bo to przecież brak taktu nie napisać ze sie jest w stanach kiedy na forum taki temat. Jeśli szukasz dużo "treści" to zapraszm do bibliotek, bo na forum nie bedziemy rozwijać kwiecistych wątków pytając o telefon czy adres. Pytam na forum a nie prywatnie bo nie chce zaczynac na ten temat nowego wątku i tyle.

O przepraszam, masz już 3 wpisy:)

Ktoś chce pomóc a Ty, wszystkim znany forumowicz podajesz nr telefonu. A co, niech dzwoni do mnie! W końcu to on chce pomóc a nie ja potrzebuje pomocy.

Odpowiedz Hienie złośliwie a będziesz musiał niechybnie zmienić nr telefonu:)

No jak sympatyczny to niech i mi weżmie jednego skromnego laptopika;)

Zółty

Radomiak, Radomiak przegrał w sobotę z Widzewem. A u nas zaczęli już wierzyć, że z ostatniego mejsca przesunie się na pierwsze i wejdzie do ekstraklasy:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.