Skocz do zawartości
IGNORED

Unison audiovector

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.02.2024 o 09:01, audiofan01 napisał:

Oczywiście te 100 tys. wyjściowe  to kwota którą Ty podałeś i ja się w takich cenach nie poruszam ale zasada jest podobna. Moje zakupy to Dynauadio Focus 380, kupione 2 letnie od  pierwszego właściciela za 14 tys., jedyne sprzedane ze stratą za 10 tys. , potem JBL 4425, za 12 tys. (w cenie standy Rogoz) sprzedane po 3 latach za 14, a ostatnio (na bardzo krótko, na przeczekanie po sprzedaży JBL) bardzo fajne topowe Q Acoustics concept 500, kupione za 10, sprzedane po pół roku za 11, nowe kosztują ponad 20. Obecne (prawdopodobnie ostatnie😉) Audiovector SR6 mk II signature, exdemo, z salonu z pełną gwarancją za 24 tys. Może kiedyś skorzystam z opcji apgrejdu, którą oferuje producent do R6 Avantgarde (albo tylko do R6 Signature, które w przeciwieństwie do moich jest już z dodatkowym wewn. wooferem w komorze izobarycznej) choć ceny tego są absurdalne i lepiej trafić używaną taką wersję, wyszłoby taniej.

Też był na nie napalony ale mnie nie stać.

Pytałem z ciekawości. Też udało mi się sprzedać unikając straty parę rzeczy. 

W dniu 28.02.2024 o 09:47, Szogun71 napisał:

Ja jak coś sprzedaje to zawsze trafiam na idiotów wystawiłem wzmacniacz to gościu mi napisał SMS że da tyłu i tyle i jeszcze mam mu go przywieść do Bydgoszczy 🤷🤷 Łeb rozj.....ale jak to uważam zawsze sprzęt znajdzie swojego klienta który bierze i nie gada głupot .... Wiadome że ten co zarabia mało nie kupi za 100 koła kolumn ...  Dużo ludzi z tego co zauważyłem kupuje oczami albo markami i np nie kupią używanego sprzętu jak wyżej piszesz który ma kilka lat bo słuch już o nim zaginął a może być tak że taki sprzęt zagra lepiej jak ten nowy który zakupili ..

Masa handlarzy pisze w pierwszej kolejności. Ich oferty są absurdalne bo liczą na jelenie albo osobę której szybko zależy na sprzedaży 

Wiem bo też trafiłem na takich

4 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Też był na nie napalony ale mnie nie stać.

Pytałem z ciekawości. Też udało mi się sprzedać unikając straty parę rzeczy. 

Masa handlarzy pisze w pierwszej kolejności. Ich oferty są absurdalne bo liczą na jelenie albo osobę której szybko zależy na sprzedaży 

Wiem bo też trafiłem na takich

No właśnie ja się kiedyś dałem tak zrobić z audiovectorami sprzedałem za zajebista cenę a na drugi dzień były na olx za dwa razy wyższa 

W dniu 29.02.2024 o 16:22, Szogun71 napisał:

No właśnie ja się kiedyś dałem tak zrobić z audiovectorami sprzedałem za zajebista cenę a na drugi dzień były na olx za dwa razy wyższa 

Handlarz. Pierwsze kontakty telefoniczne i przeważnie te chamskie

- dam 60 procent tego

- nikt od pana za tyle nie kupi

- mogę teraz przyjechać z gotówką.

To są handlarze.

17 godzin temu, Szogun71 napisał:

Doszły !!! Nie no jak dla mnie to jest poezja ... Coś pięknego ! To jest mój dźwięk ! 

Możesz się podzielić fotka?:) zawsze to ładnie też zobaczyć 🙂

35 minut temu, Szogun71 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Następny krok to firmowy apgrejt do avantgarde?😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

One nie tylko różnią się głośnikiem wysokotonowym.

Osobiście gdybym w tym momencie polował na jakiś system stereo to także te kolumny znalazłby się w moim kręgu zainteresowań.

1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

One nie tylko różnią się głośnikiem wysokotonowym.

Osobiście gdybym w tym momencie polował na jakiś system stereo to także te kolumny znalazłby się w moim kręgu zainteresowań.

A co posiadasz teraz ?

12 godzin temu, Szogun71 napisał:

A co posiadasz teraz ?

Nic. Bo żyje na kartonach. Tak to się mówi? 

Obecnie słucham muzyki ze słuchawek. Mam kilka. Ale już mam dość i liczę na szybszy powrót do normalności. Zobaczymy jaki budżet zostanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi