Skocz do zawartości
IGNORED

Streamer z przedziały 2000-400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, Wito76 napisał:

Gdyby to był ten drugi alkohol to po jakimś czasie na pewno byśmy zaczęli ślepe testy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hahahaha! Dobre!

22 godziny temu, J4Z napisał:

Kiedyś chodziły słuchy, że chłopaki tak testowali jakiś wynalazek z meliny, aż poślepli. Czy to są te tzw. ślepe testy? 

Zależy czy potem słuchali czy już spali.

3 godziny temu, marcinmarcin napisał:

Świadczy to raczej o niedoskonałości pomiarów.

Do tej pory nikt nie umie zmierzyć smaku ani zapachu,  a jakos chyba jednak nie zaprzeczysz ze istnieje jedzenie smaczne i mniej smaczne. Zapachy ładne i brzydkie. 

Wiec czemu jakiś upierdliwy pomiarowy oszołom ma mi tłumaczyć że on wie , bo zmierzył I wszystko gra tak samo.

Za chwilę kolejny powie że na bazie jego pomiarów wszystko smakuje tak samo, a my ulegamy psycho iluzji...

Dokładnie 

W audio nawet nie mierzymy wypadkowej kilku pomiarów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
7 godzin temu, J4Z napisał:

A autor co wybrał i co może powiedzieć na temat? To mnie bardziej interesuje, niż odwieczne pierdolety. ;)

@Rader a jakbyś jeszcze dodał w jakim setupie, akustyce i przy jakiej muzyce, to już w ogóle byłaby bajka. 

Serdecznie pozdrawiam.

PS moderacja znowu poległa 🫡

7 godzin temu, J4Z napisał:

A autor co wybrał i co może powiedzieć na temat? To mnie bardziej interesuje, niż odwieczne pierdolety. ;)

@Rader a jakbyś jeszcze dodał w jakim setupie, akustyce i przy jakiej muzyce, to już w ogóle byłaby bajka. 

Serdecznie pozdrawiam.

PS moderacja znowu poległa 🫡

Fakt taka sieczka tu powstałe zasilacze ,akumulatory ,zegary ,prawie loty w kosmos że z tego wszystkiego to tylko jeszcze większe zakręcenie powstało w głowie .I nic nie kupiłem a ostatnie 3 tygodnie to tylko vinyla słuchałem .Coraz bardziej mnie skłania do EverSolo DMP-A6

Edytowane przez Rader
1 minutę temu, bopich napisał:

A mnie do maliny z ian canada

Malina z digione signature też gra znakomicie... 😉

Ale Ian ponoć jeszcze lepiej... cóż jak sie odrobię z pilnych tematów potestuje pewnie 😃

31 minut temu, Rader napisał:

Coraz bardziej mnie skłania do EverSolo DMP-A6

Cóż,  dla niektórych wygoda użytkowania i  brak 

32 minuty temu, Rader napisał:

sieczka tu powstałe zasilacze ,akumulatory ,zegary ,prawie loty w kosmos

Jest ważniejsza niż jakość dźwięku... tylko potem płacz że strymyng to nie gro...

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

• 2 miesiące później...
Fakt taka sieczka tu powstałe zasilacze ,akumulatory ,zegary ,prawie loty w kosmos że z tego wszystkiego to tylko jeszcze większe zakręcenie powstało w głowie .I nic nie kupiłem a ostatnie 3 tygodnie to tylko vinyla słuchałem .Coraz bardziej mnie skłania do EverSolo DMP-A6

I jak kupiłeś coś bo czekam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 5 miesięcy później...

Cambridge Audio MXN10 jest u mnie od paru tygodni i jest niesamowity,. Nie mogę uwierzyć, jak proste jest podłączenie i korzystanie z oprogramowania .MXN10 nie ma wyświetlacza i to jest na wielki plus dla mnie ,liczy się tylko jakość muzyki a nie zbędne malutkie ekraniki. Używam MXN10 z połączeniem  daca  Topping E70 Velvet i jest bardzo dobrze a nawet lepiej ,streamer zostaje zemną ma dłużej .Dzięki za zaangażowanie i podpowiedzi .

• Pokaż nowe odpowiedzi