Skocz do zawartości
IGNORED

Apka Audiostereo Forum

Rekomendowane odpowiedzi

@Espectro Czy da się wymusić przeładowanie strony? Teraz muszę przesunąć na samą górę, przeładować i z powrotem zjechać w dół szukając miejsca, w którym  skończyłem.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

https://www.audiostereo.pl/topic/167569-apka-audiostereo-forum/
  • szymon1977 zmienił(a) tytuł na Apka Audiostereo Forum
  • Administratorzy
59 minut temu, szymon1977 napisał:

@Espectro Czy da się wymusić przeładowanie strony? Teraz muszę przesunąć na samą górę, przeładować i z powrotem zjechać w dół szukając miejsca, w którym  skończyłem.

F5 ? ctrl+r ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Apka, w apce, w telefonie... czasem mam wrażenie, że po godzinach w prostych sprawach kontaktuję się z IQ.

A może by tak dorobić na apce przycisk, który niezależnie od przesuwania strony stał by w tym samym miejscu ekranu i pozwalał na przeładowanie strony? Może panel z kilkoma przydatnymi funkcjami, które w przeglądarce są na jedno kliknięcie a w apce zniknęły?

• Administratorzy
5 godzin temu, szymon1977 napisał:

Apka, w apce, w telefonie... czasem mam wrażenie, że po godzinach w prostych sprawach kontaktuję się z IQ.

A może by tak dorobić na apce przycisk, który niezależnie od przesuwania strony stał by w tym samym miejscu ekranu i pozwalał na przeładowanie strony? Może panel z kilkoma przydatnymi funkcjami, które w przeglądarce są na jedno kliknięcie a w apce zniknęły?

A po co miałoby przeładowywać ?

Jedziesz na górę strony i przeciągasz palcem od góry w dół jeszcze raz aby przeladować 

55 minut temu, Espectro napisał:

A po co miałoby przeładowywać ?

Jedziesz na górę strony i przeciągasz palcem od góry w dół jeszcze raz aby przeladować 

Powtórzę:

17 godzin temu, szymon1977 napisał:

i z powrotem zjechać w dół szukając miejsca, w którym  skończyłem.

• Administratorzy
34 minuty temu, szymon1977 napisał:

Powtórzę:

nadal nie rozumiem co by to odświeżenie miało robić i w czym pomagać ? chodzi o kolejne posty ?

image.png

17 minut temu, Espectro napisał:

nadal nie rozumiem co by to odświeżenie miało robić i w czym pomagać ?

Do trzech razy sztuka, najważniejsze pogrubię:

18 godzin temu, szymon1977 napisał:

z powrotem zjechać w dół szukając miejsca, w którym  skończyłem.

18 minut temu, Espectro napisał:

chodzi o kolejne posty ?

Spoko, skoro wolisz "udowadniać", że problemu nie ma zamiast go rozwiązać, to ja apkę mogę odinstalować.

• Administratorzy
1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

z powrotem zjechać w dół szukając miejsca, w którym  skończyłem.

Chodzi o ten napis między postami ?

1 godzinę temu, J4Z napisał:

To pokaż nowe posty nie do końca dobrze działa. Też często odświeżam. A na co komu ta apka, a po co?

Pokazuje gdy faktycznie się pojawiają ale nie zawsze 

5 minut temu, Espectro napisał:

Chodzi o ten napis między postami ?

Chodzi o to, że zostawiam sobie Forum na jakiejś stronie. Wracam po 10 minutach, na przeglądarce klikam jeden przycisk, strona się przeładowuje, zostaje w tym samym miejscu a nowe posty się pojawiają. Za to na apce... mam po raz czwarty powtarzać?

Po zjechaniu w dół pokazuje się strzałeczka do przesunięcia na samą górę. Gdyby obok była druga, do przeładowania strony bez przesuwania byłoby idealnie. A po co? Po to samo, po co jest w każdej przeglądarce. Sensu jej używania osobiście widzieć nie musisz, wystarczy zauważyć, że zawsze i wszędzie jest.taka do dyspozycji, a po przejściu z przeglądarki na apkę AS zniknęła.

W dniu 9.07.2024 o 06:51, porlick napisał:

Ale po co kolejny przycisk? Mam Operę - wystarczy przeciągnąć w dół  o parę linijek, by od góry zjechał pasek z przyciskami odśwież i więcej....

Bo mówimy o apce Audiostereo na Androida, a tu funkcji brak.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.