Skocz do zawartości
IGNORED

Procesor vs Amplituner

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Panowie, potrzebna pomoc...

Marantz AV7701 za 1200 czy Marantz Cinema70s za 2700 ?

Do jednego i drugiego końcówka mocy potrzebna, z tym że w procesorze nie mam najnowszych standardów HDMI choć jest 4K to nie ma pełnej specyfikacji, natomiast jest dobre Pre do rozbudowy i pewnie dużo lepsze brzmienie, w nowym amplitunerze mam wszystko czego potrzebuję ale słabe pre, z tym że na początek mogę z niego korzystać a procesora nie uruchomię bez końcówki mocy...

Doradźcie proszę w co najlepiej iść? Wiem że to dla was nie logiczne ale jest tak a nie inaczej, nie będę się tłumaczył publicznie.

Edytowane przez MarcinRejek
https://www.audiostereo.pl/topic/168398-procesor-vs-amplituner/

Tu jest ale nie wiem czy cena odpowiednia bo nie mam pojęcia po ile chodzą te procesory.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

Marcin ma super cenę na ten starszy. Jak ma robić 5.1 , to w zupełności wystarczy av 7701.

W sumie, to ma najlepszą cenę w internatach. Nie ma lepszej na ten model w UK, Niemcach, USA. Najlepsza cena w Polsce jest .
Chyba gościu ma ciśnienie żeby sprzedać, bo obniżył z 8tys, na tyle ile jest w ogłoszeniu.

Gość

(Konto usunięte)

Panowie już po ptokach. Nie było odzewu więc jak to u mnie wziąłem dupę w troki i pojechałem 150 km do Wałbrzycha po amplituner Marantz-a w kolorze srebrnym/złotym w stanie idealnym. Jestem zadowolony z zakupu ponieważ kupiłem od pierwszego właściciela z kartonem i wszystkimi duperelami. Była też faktura ale oddałem bo ampli po gwarancji a chciałem tylko zerknąć czy rzeczywiście go kupił i był pierwszym właścicielem 

Temat można zamknąć😉

2 godziny temu, MarcinRejek napisał:

Była też faktura ale oddałem bo ampli po gwarancji a chciałem tylko zerknąć czy rzeczywiście go kupił i był pierwszym właścicielem 

No ty to model nie do podrobienia jesteś...Dopiero co w temacie obok @max720maxa720 objechałeś ,że sprzęt bez faktury bierze,że graty kupuje.A ty za tydzień jak to odsprzedaż?🤣🤣🤣 Na ładne oczy ?🤣🤣🤣byś chociaż miał podkładkę ,a tak następny elektrośmieć będzie...

Gość

(Konto usunięte)

Nie sprzedam, za dobre pieniądze kupiłem 

Godzinę temu, Gmow1977 napisał:

że sprzęt bez faktury bierze

Bo on kupuje szroty( uszkodzone ) które później chce opchnąć...Za Denona 8500 też chce kupę💩 siana bo aż astronomiczne 9 tys zł a nowego kupię taniej i to z gwarancją🤣 dobre 🤪

Co do faktury widziałem i macałem, reszta mnie nie interesuje... i nie interesuje mnie też twoje zdanie na ten temat, pilnuj swojego nosa🐽

Zamykam temat bo już jest nie ważny

• Gość
    (Konto usunięte) zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.