Skocz do zawartości
IGNORED

jeszcze o recenzjach w Hifi i Muzyka

dodo

Rekomendowane odpowiedzi

A pismo się opóżni, bo musiała się w nim znaleźć zapowiedź wrześniowego konkursu. 35 nagród o łącznej wartości ponad 55000zł. Dobrych klocków masa, kolumny, kabelki itp. Przepraszam za ten terminarz wydawniczy, widzę, że to naprawdę problem. Zrobię coś z tym. We wrześniu. Pierwszy raz jestem na tym forum. Ciekawe. Dziękuję za wszystkie opinie, te hmmm... też. Czekam na następne.

"Hiena-podrobka"!!!! gdy pan Maciej do nas zawitał, to ty teraz "nasze ukochane periodyki" ????? ach żesz glisto obślizła, patrzcie go, jak się wazelinką smaruje!!!!!!! a przedtem to coś wypisywał?????!!!!!

z Wrocka, z wawy - to nie jest grypsera tylko powszechnie uzywane przez ludzi skroty. Bardziej sie mozna chyba czepic Twego glisto jezyka, oprocz powiedzmy kilku ostatnich dni, kiedy zaczales sie wypowiadac "normalniej"

Red Stryjecki : bez komentarza. Pierwszy nie byl autentyczny bo napisal "pozdrawiam":) a drugi ze sie wypowiedzial. No i te konkursy:)

No chyba ze podeslesz ze swojego maila wiadomosc ktoremus z nas, to byloby co innego:)

"nasze ukochane periodyki" to bylo i ciagle jest z delikatnym powiedzmy przymruzeniem oka i leciutka ironia :)

A red Stryjeckiego lubie badz co badz. Mam dobra pamiec i wiem ilu mu zawdzieczam, chociaz musze przyznac ze sadzac po wstepniakach nie jest w najwyzszej formie. Niestety.

No to Panowie wyladowalem na podlodze ze szczeka wbita w podloge...

Od dzis jestem grzeczna i za wszystko przepraszam.

No nic, wystarczy Panie Macieju wpisac w wyszukiwarke "HiFi i M" i zobaczyc co ludzie pisza. Odsiac skrajne osady i wziac sobie do serca pewne rzeczy.

Ciagle jestem w delikatnym szoku:)

Można też w wyszukiwarce wpisać "Stryj" lub "Stryjecki", ale przedtem radzę podwójną szkocką (może potrójną, dzisiaj sobota). Coż, jesteśmy głosem audiofilskiego ludu, obraz trochę inny niż ten z listów do redakcji.

Zajrzę. W końcu pismo się robi dla ludzi. Mam nadzieję, że spodoba się Wam "Magazyn hi-fi". Wszystko wskazuje, że wyjdzie w październiku. Tylko stereo! Przyjemnie zrobić coś takiego, chociarz na zyski nie ma co liczyć. A w "HFiM" też się powinno zmienić na lepsze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.