Skocz do zawartości
IGNORED

EVIDENCE, CONCORD RECORDS

pawiowy

Rekomendowane odpowiedzi

dostalem wraz z zakupionymi plytami samplera Concorda i podoba mi sie zarowno muzycznie jak i technicznie. Plus jak do tej pory posiadłem jedna plyte z Concorda - Sam Brown Trio From Tokio to New York - i potwierdza sie opinia z samplera - swietna muza (jesli ktos taka lubi), a jakosc nagrania rowniez bardzo dobra.

pawiowy>

Z jakością Evidence jest... różnie. Oprócz nagrań realizowanych dla nich, wydają także jakieś licencje i archiwalia. Wówczas jakość jest... różna;-) Płytki, które mam są w miarę dobrze zrealizowane (albo inaczej - po prostu normalnie).

Concord to też wiele lat nagrywania. Nie moja muzyka, więc mogę jedynie wypowiedzieć się o tych kilku płytach, których słuchałem - bez zarzutów, ale i bez wielkich zachwytów. Po prostu normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.