Skocz do zawartości
IGNORED

Chcę zamienić subwoofer, tylko na jaki?

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

>>>kontur, 28 Mar 2005, 22:31

mam takie pytanko dotyczących Twoich copuletów - czy jesteś zadowolony ze swojego zakupu - przymierzam się do tych kolumienek, i jestem ciekaw ile zaplaciłeś i gdzie jeśli to nie tajemnica. Z góry wielkie dzięki :)

wszystko zależy od wymagań jakie postawimy przed subem. Ja mam teraz tak skonfigurowane ustwienie że już więcej się z tego suba nie wyciśnie. Moi znajomi którzy słuchali się zachwycają albo mają niezłe miny:) nikt z nich jak dotąd nie kryrtykował tego sprzętu ani w kinie ani w stereo ale jeśli chodzi o mnie to podoba mi się że nic a nic nie ma dudnienia tylko są baardzo niskie podmuchy i rozwiązałem już problem z lokalizacją dźwięków z suba bo znalazłem świetne miejsce w pokoju a i odciąłem go należycie-80hz. Mimo wszystko ten sub ma zbyt miękki charakter-taki pluszowy-jak na moje gusta. Ja bym chciał mieć TWARDY, "niemiecki" bas o szybkości messerszmita:) Paradigm jest super ale ja jestem zepsuty...

Pozdrawiam i życzę przyjemnego użytkowania....

Witam. Udalo mi sie kupic Couplety na Allegro za 1450zl. Jestem z nich bardzo zadowolony:) To prewdziwe armaty i perpetum mobile zwazywszy na ich gabaryty. Polowalem na nie bo wczesniej mialem juz Tiw y 400 ktore tez zdobylem pokretnie i tanio:)

Zdaje sie moze mógłbym pomóc. Współpracuje z kolegą, który zajmuje się subwooferami. Firma nazywa się BMLab i produkuje tylko subwoofery i to chyba wysokiej jakości. Narazie mamy przerwe w produkcji, ale zawsze coś tam dla klienta wydłubiemy. W razie czego prosze o kontakt. [email protected]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.