Skocz do zawartości
IGNORED

Sonic Impact T-Amp

cyjanopan

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tu masz aukcję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>mlody2

W tej cenie niema się co zastanawiać. Cena jeszcze ciupkę niższa niż sprowadzenie z USA.

Jak lubisz dłubać to jest pole do popisu: wymiana potencjometru, zasilanie (np. akumulatorowe), obudowa, gniazda, okablowanie.

Dobre zasilacze sa od Notebookow. Potrzeba troche wiekszego niz ty kupiles. Ja bym odrazu walil na maxa 13/13.8 V i 5 A. Takim zasilaniem wycisne z niego wszystko:P

Zamowilem juz jedna sztuke. Dlubania nie ma za wiele. Mysle ze za 350 zl mozna zrobic go na cacy razem z obudowa.

nie kupiłem jeszcze zasilacza, zastanawiam się nad tym :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak mi go podbierzesz:P to sie potne;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ten zobacz:) tez fajny ale 2A

Ukryta Zawartość

W sklepach które wysyłają na cały świat widziałem za 30$, w sklepach, które sprzedają tylko w USA są nawet za 20$.

Myślałem nad tym, aby poprosić kumpla, który jest w USA, aby przysłał same płytki - mała paczuszka, niski koszt wysyłki, a t-ampa i tak trzeba wsadzić do innej obudowy.

Pogadam z nim i jak będę wiedział coś więcej, to dam znać.

Przy większym zamówieniu ze sklepu może dojść cło i podatek :/

Pozdrawiam

Ptyś

Ptys

W sumie masz racje.

Jesli twoj kumpel by poszedl na cos takiego to ja w to wchodze:)

Ten koles z allegro dziwnie duzo liczy sobie za wysylke. Cholera, ze tak powiem niezla zagwozdka;) troche sie napalilem na tego T-Ampa ale z drugiej strony kurde moze warto poczekac.

pytanie od niezorientowanego: Elberoth napisał:

"Jeff Rowland, jeden z 3 najbardziej cenionych producentów amplifikacji w USA, przeszedł już całkowicie na technologię cyfrową. także nowe modele Audio Research, zamiast lamp mają chip Tripatha"

czy możecie w skrócie objaśnić, co to znaczy technologia cyfrowa? czy ten chip Tripatha rózni się jakoś szczególnie od np. tranzystorów sankena pod względem zasady działania?

czy ja kompletnie pomyliłem pojęcia - czy chip cyfrowy to jest to samo co tranzystor?

zaintrygowało mnie hasło chipu Tripatha, bo coraz częściej sie pojawia w świecie audio, stąd pytanie.

dzieki z góry za wyjasnienie.

Ten gość to zwykły cwaniaczek, straszy mnie że jeżeli nie zapłacę do poniedziałku to wystawia negatywa (bo jest dużo chętnych). Ja chyba zrezygnuję, nie lubię robić interesów z takimi ludzikami ;-). A na pytanie czemu wysyłka wynosi 14zł odpowiedział żebym nie był taki oszczędny, bo cena i tak jest niska. Coś czuję że dostanie negatywa :-)

po komu ten wzmacniaczyk ? przecież trochę drożej można mieć kit amp1 na TA2022 z

Ukryta Zawartość

co Wy na to?

Ukryta Zawartość

a ja na to

Error

The page is not available. It may have been deleted or moved.

The error has been reported to the webmaster and will be attended to as soon as possible.

Select PageEnabled, ownerID, bodytype, writegroups, readgroups from Pages where SiteID=2 AND pageID=88Please try again later.

;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.