Skocz do zawartości
IGNORED

alternatywa Amplifikatora - jaki plan??

lukson

Rekomendowane odpowiedzi

A do Ciebie, czyli dokąd?

Myślałem o Twoim ogłoszeniu, ale lampy boję się - jestem, jak gutekbull, audiofil-niecierpliwus, czyli odpada raczej czekanie kwadransa, żeby posłuchać muzzy. Ale b. chętnie posłucham i może zmienię zdanie??

Włąśnie zauważyłem, że temat wrócił.

>lukson

Jak jesteś nadal zainteresowany, to od czwartku/piątku sprzęt (Exposure) czeka na Ciebie. Jak będziesz chciał, to mogę użyczyć Tobie również wzmacniacz Gainclona - takie coś o czym piszą na DIY. Przez miesiąc sobie potestujesz, a później poproszę o zwrot sprzęta:) Niestety mieszkam w Poznaniu, więc musiałbyś jakoś się do mnie doczłapać. Może połączysz to z wizytą w poznańskich salonach Hi-Fi i coś jeszcze odsłuchasz?

=>rekin

Zgaduję, że nie wybierasz się 25-go do Warszawy?? ;-)

Pewnie, że jestem zainteresowany, przecież wszyscy mi tu powtarzają, że im więcej o(d)słuchów, tym lepiej, poza tym Twoja propozycja ma niezaprzeczalny urok finansowy :-))))

Pod warunkiem, że zagra z B&W805, ale tego bez odsłuchu nie stwierdzę i kółko się zamyka, czyli jak nie patrzeć dupa z tyłu i wycieczka do Poznania murowana prawie...

=>rekin again

A może przesyłka kurierska dobrym kurierem, z ubezpieczniem na pełną wartość, na mój koszt? Nawet w dwie strony będzie mi taniej, niż 2x700km autem po 12l/100....

Trochę nieszczęśliwie, bo tydzień później prawdopodobnie w piątek rano będę przejazdem w Warszawie, natomiast 25-ego na pewno nie. Kurierem troszkę boje się wysyłać, bo wszystko traktują jak cegły i miałem już nieszczęśliwą przygodę z tego powodu. Przemyślę sprawę. Bywasz od czasu do czasu w Wa-wie?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Panowie, wielkie dzięki dla wszystkich za pomoc i informacje. Wybór dokonany (już chwilę temu, piszę z poślizgiem). Padło na Amplifikatora ze sklepu ALbatros w Gdańsku. Ponieważ na dziś skompletowałem już cały zestaw, założę oddzielny wątek, żeby podzielić się wrażeniami. Jeszcze raz dzięki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.