Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Troche sie zamówienie komplikuje...

1. Proponuje w miare szybko działać, bo własnie sie dowiedzialem ze wtyków IEC nie ma na magazynie i mozna czekac na nie nawet 2- 3 tygodnie :|

2. Koszt wysyłki z helubalka 30 zł, z Semicon 20 (netto) z Bals Pani z ktora rozmawiałem nie potrafiła powiedziec (mysle zeby przyjąć 40 zł netto).

3. Wąż jest pakowany po 100 m i nie można go ciąć jak kable :/ Zostajemy w takim razie przy 300 m. Jezeli ktos ma za duzo i chce zrezygnowac, to niech wali na maila. Inaczej bede musial ostatnie zamowienia wymazac... Przykro mi :(

4. Jezeli chcecie, to moge wtyki IEC wyslac Wam w kopertach jak juz przyjdą do mnie.. (koszt koperty 2zl, wysylka w zaleznosci od wagi). Wtedy idą do Was dwie paczki: druga z IEC, pierwsza z wszystkim pozostałym.

5. Wpłacacie 50 zł za cięcie kabla (1,17 zl) czy czekamy jeszcze - moze sie uzbiera 200 m?

Wysyłki do mnie i cięcie kabla będą kosztowały kazdego 4 zł. Wzięło sie to stad: 30+20+40+cięcie czyli 50, całość razy 1.22 (vat) i dzielimy przez 43 forumowiczów, wychodzi 3,98.

Przygotuje teraz jakis elektroniczny kalkulator.

No cóż - tak bywa - nie przejmuj się ! ;-))

SKoro i tak czekamy na wtyki IEC ... to możemy poczekać na chętnych na servo - do niedzieli pewnie będzie ich za dużo ;-)) - ale oczywiście dodatkowy koszt wynikający z ew. cięcia jest nieznaczny - więc jeśli nie to nie ma problemu ...

WarrioR:

Moje zamówienie ok.

Proponuję, by wysyłać wszystko jedną paczką, nawet, jeśli wyjdzie trochę później - będziesz miał mniej roboty. Co do cięcia, to ten złoty z hakiem jest mi obojętny, ale może ktoś jeszcze będzie chciał, więc być może się dozbiera.

Pozdro, M.

Warrior >

wszelkie dodatkowe koszty np. z cięciem kabla są dla mnie nieistotne. Także z cierpliwością nie mam kłopotu więc jak chcecie jeszzce czekać to luz.

Zamawiałem tylko kabel i węża więc chyba nie będę musiał czekać na paczkę do czasu aż dostaniecie wtyczki?

Węża mamy juz za dużo - napisałem ze bede musial obciąć ostatnie zamówienia jezeli nikt nie zrezygnuje z kilku metrow (wybacznie panowie). To dlatego ze juz nie dojedziemy do kolejnej pełnej szpuli, a ciąć nie można (dla pewnosci przedzwonie jeszcze raz do tego Pana z ktorym wczoraj rozmawiałem - miał być 13-14 dzisiaj).

Kalkulator udostepniam na stronie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

SUMA KTÓRĄ WPŁACACIE TO CENA ELEMENTÓW + PACZKA + WYSYŁKA + 4 ZŁ ZA WYSYŁKE DO MNIE I CIĘCIE KABLA.

Kalkulator powinien działać ale dla pewności możecie sprawdzić jak juz policzycie ;-)

Ukryta Zawartość

gasolin, josef - Wy ostatni zamawialiscie weża.. obcięłem Wam zamówienie. :(

PRZED WPŁATĄ WSZYSCY NIECH SPRAWDZAJĄ CZY ILOŚCI SIĘ ZGADZAJĄ!! STRONY:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

witam

WarrioR gartulacje za dotychczasową działalnośc!!!

Moje zamówienie (oczywiście zgodne z tym co podajesz na stronce):

1. servo - 3m - razem = 38,19,-

2. oplot - 6m - razem = 26,46,-

3. cięcie & przesyłka do ciebie = 4,-

3. karton mniejszy - 3,10,-

4. przesyłka ekonomiczna - 6,5,-

RAZEM: 78,25,- brutto

Zaraz wpłacam...

Proponuje wszystkim zrobic tak jak robi (bardzo ulatwi mi to sprawe). W polu tytułem podał jaka wysyłka i opakowanie. Wszystko potem bede musial sprawdzac, wiec zaznaczajcie co wybieracie :-)

Dzieki!

Pieniądze w drodze. Nie podałem w tytule jakie opakowanie bo zobaczysz w jakie wejdzie ta ilość kabla. W każdym razie starczy i na duże pudełko i na małe. Wysyłka priorytetem. Dodałem jeszcze na piwo za fatygę.

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

Do tego mniejszego kartonu zmiesci sie pewnie max 5-8 m kabla , 3 Bals'y, 3 EIC.. mniej wiecej .. nie sposob podać dokładną receptę .. ;-) Duzy karton dla tych ktorzy biora 5 wtyczek jednych, 5 drugich, 10 metrow kabla, 10 oplotu...

Doman: mozesz zamawiac kabel SERVO, wtyczki AC oraz IEC. Nie ma juz kabla CLASSIC oraz węża..

Ps. nie moge ODPISYWAC na maile. Moja domena została dopisana do abuse i zaden serwer juz nie przyjmuje poczty ode mnie ;-)

Dziekuje za szybkie odpisanie - w takim razie zamawiam 9 metrow servo i po 3 wtyczki IEC i AC. Kaske wysylam dzisiaj (dorzuce troche na piwo:). Dziekuje za fajna inicjatywe. Kabel oczywiscie dziele we wlasnym zakresie i sam zakladam wtyki?

Pozdrawiam,

Michal

Warrior >

co od adresu wysyłki to ja bym wolał na inny. Myslę jednak, że podam ci go jak będzie kabel. Po co teraz niepotrzebnie śmiecić ci głowie niepotrzebnymi danymi. Jak dostaniesz kabel i zaczniesz go pakować to ja ci wtedy podrzucę mój adres do wysyłki. Chyba, że chcesz już teraz do daj znać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.