Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

MPB: przyznam szczerze, ze myslalem ze na 50 m CLASSIC'a sie skonczy, a tu tak sie porobiło ;-) 300m kabla, 300 węża, za chwile 300 wtyczek ;-)) Nie mniej - postaram sie sprostac zadaniu..

MPB: zamówienia wpływają coraz wolniej, zostały "niedobitki", Ci ktorzy nie wchodzili w tygodniu na forum, albo dopiero teraz sie obudzili ;-) Nie mniej kiedys musimy zamknac zamowienie i nastapi to dzisiaj o 20.00. Mielismy tydzien na składanie zamówień, sporo czasu ;-)

a tak z innej beczki - Vanvideo na allegro sprzedaje IEC Wattgate Gold za 129 PLN, Schuko firma?-64PLN, Wąż ochronny za 26PLN - niezła przebitka szczególnie na wężu:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5538-100004034 1170273674_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Chciałbym być dobrze zrozumiany - to nie krytyka -każdy musi z czegoś żyć. Dobrze, że są możliwości takiego detalu.

MPB nie żartuj ;D Ja tylko potrzebowałem kabla dla siebie i chciałem taniej niż gdyby mnie samego wyszło za wszystko.. Na pewno sie znajdzie ktos, kto bedzie miał wiecej czasu.. A jak nie to nastepne zamowienie w lutym lub w nastepne wakacje ;-)

Wattgate Gold (IEC) sa po 129 PLN, a Schuko ( niemiecki typ wtyczki z uniwersalnym zerem ochronnym - bolec i boczne odprowadzenia- 64 PLN.

Nasze niebieskie też są typu Schuko tylko nie są pozłacane, co zresztą nie ma najmniejszego znaczenia. Pod złotkiem i tak jest nikiel. Z tego co wiem tylko przytaczny przeze mnie wcześniej Furutech stosuje grube złocenie lub rodowanie bezposrednio na brąz z którego robi trzpienie.

Moglibysmy tez zamówić INLET G Furutech'a (gniazdo IEC ze zdjecia ponizej), bo jest całkiem kulturalne, ale na to juz nie mam siły .. gdyby ktos zamawiał, to niech da znac ;-)

"Wtyk zasilający na obudowę. Wszystkie metalowe części wykonano z niemagnetycznego brązu powlekanego 24-karatowym złotem. Montaż na obudowie za pomocą śrub. Przewody mocowane poprzez lutowanie. Korpus wtyczki wykonany jest z Nylonu. Obciążenie 10A/250V AC."

Cena: 28zł/sztuka.

Gniazdo AC FI-E30 też mnie kusi (do mojego filtra siecioweg), ale na to juz nie mam kasy - cena 75zł/sztuka

Ukryta Zawartość

post-4699-100004024 1170273689_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tylko za taką przyjemność trzeba zapłacić 270 pln szt. Zrobiłem taki kabelek na wtykach Furutecha + Lapp do Marantza 17 KIS (denerwował mnie na stałe zamontowany nie ekranowany kabelek) i przyznam, że po podłączeniu uwierzyłem we wpływ kabli zasilających na system - wcześniej byłem sceptyczny. Marantz nabrał werwy i fantazji (więcej basu więcej "ciała" na średnicy).

tomaen, eyck, dinus: dopisałem Wasze zamówienia. Sorry, ze ja ciagle z tymi pełnymi dychami ale inaczej nie moge.. Zostaje 1 albo 11, albo 21 m kabla... dawid33: moge Ci zapisac 1m i wtyczki i poczekacsz albo odkupisz od kogos reszte kabla.. jak chcesz?

dawid33: troche późno sie obudziles.. jezeli nie znajdzie sie dzisiaj ktoś kto zamówi 5 m, to konczymy zamowienie. Jezeli nie chcesz 1m (rzeczywiście troche mało) i nikt nie odda Ci 0,5 m to oddajemy ostatni metr tomaen'owi i zamykamy liste. Chyba ze chcesz wziac te 10 m i odsprzedac komuś potem? ;-)

Tak czy inaczej zamykam liste dzisiaj o 23. Damy Ci jeszcze szanse chlopie ;-)

dinus: dalem dawid33'owi Twoje 2 m (trzy posty wyzej napisal ze chce 3 m + 2 kpl wtyczek).

I tym optymistycznym akcentem konczymy zamawianie.. Aktualna lista oczywiscie na stronie.

Podsumowując:

- 310 m kabla

- 300 m węża

- 302 wtyczki

Czekam jutro od samego rana na wpłaty!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.