Skocz do zawartości
IGNORED

TANNOY M2 - poznań

komar

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dalej jak 3 tyg. temu sprzedałem moje M2......wystawiłem ogłoszenie rano, a po południu juz ich nie było:) Nie rozumiem, dlaczego jest taka koniunktura na M2...wszyscy sie na nie uparli. Przeciez w tym przedziale cenowym jest kilka lepszych konstrukcji. Patrz Acoustic Energy Aegis Evo One - dla mnie dwie klasy lepsze niż M2 ( cena nowych to ok1500, a uzywane mozna znaleźć już za 700, problem w tym, ze uzywanych brak:) Pozdrawiam i polecam porównanie M2 i Evo-1......

ja ostatnio przewaliłem sporo kolumn z serii Mercury przez dom i powiem że porównywałem z Evo-1(pożyczone ze sklepu) te M2 które mam nadal i ja nie uważam że Evo1 jest lepsze z jednego powodu-gra zbyt jasnym dźwiękiem. Mercury może wydawać się zamulone ale wszystko zależy z czym ma to grać. Ja próbowałem M2 z ampli Denon 3802 i powiem że ten zestaw gra bosko. Mercury lubi się też z Yamahą, natomiast Evo zagra lepiej z czymś co łągodzi brzmienie np. H/K. Ja wolę Mercury-słucham rocka i tu Evo wydają się trochę piskliwe...

houek

wymieniłeś chyba dwie najlepsze kolumny w tym zakresie cenowym, a M2 są tańsze od EVO 1 stad takie zainteresowaniw tym bardziej że już ich nie produkują, a grają za te pieniądze naprawde dobrze

teraz to już raczej nigdzie nie dostaniesz nowych więc szukaj na allegro. Ewentualnie popytaj w Euro RTV bo oni potrafią mieć w magazynach pochowane. Ja tak kilka kolumn zdobyłem za śmieszne pieniądze...Ale będzie ciężko...W tym Euro to się chyba kapneli że Mercury są w cenie bo w Wawie mają w jednym sklepie M4 i wycenili je na? 1600zł pisząc że to jakaś promocja:DDDD We łbach im się przewraca bo M4 można było wyrwać za 1050zł para...Na allegro można kupić za 500zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.