Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyczny Hyde Park

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W tym wątku nie ma konkretnego wątku.

Każdy może wpaść i pisać co mu leży na wątrobie i poużywać sobie do woli.

Na rozgrzewkę proponuję coś w rodzaju Listy Przebojów Specjalnej Troski czyli ranking najbardziej dennych (Waszym zdaniem) utworów, wykonań, płyt, artystów itp. jakich słyszeliście oraz krótkie (niekoniecznie krótkie) uzasadnienie. Chyba każdy z Was ma swojego ulubieńca. Ja sam mam ich wielu, ale na początek chciałbym poznać Waszych faworytów do tytułu ... Hmm... Do tytułu ... No, to się jeszcze zobaczy do jakiego tytułu.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/17839-muzyczny-hyde-park/

jo, ziomku, jo. mam ci powiedziec, bo moja swinka kazala, ze ja sie zgadzam z toba. ale druga swinka, ktora tez mnie kocha, mowi mnie zebym nie mowil nic. nieduzo moge pwioiedziec, nie, wiesz, bo mam dwoe suczki i ja nie wiem kurde kiedy znowu bede przy kompie. wiesz, dwie suzczki i ja. no. tpo wiedz. pozdro, nire, i w ogle. dwoe suczki. kurde, a ty wcziraj byles w lodzi. wiesz, bo ja bylwm, nie eska music awards. madafa, ale kurde melsa. piec razy przechodzielm kolo rubinestejna i kuwa nic. a do hotelu to mialem jakies tczysta metorow, nie. no i drajw jeden z durgim mnie mowi, nie ma mowy. ze za blisko niby. wiec mowie - hasdta la vista, bejbi. nie. bo niby jak inaczewj. i kurde pojawil sie koucz. i ja, kuwa, mowiel mi to rano, leze, przezd tym rubisteinem, nie, tym na lawecze, i koucz mnie kurde jednom reka postawil i powiefdzial: idz tu i tu. i ja poszed. w taki kierunku, ktoren mnie wskazal. i ja, fak, wezem, ale doszedlwszy:-)

https://www.audiostereo.pl/topic/17839-muzyczny-hyde-park/#findComment-301409

ile dalbym by zapomniec te wszystkie chwile zle, ktore spedzilem na regulacji tonow w odbiorniku abz cokolwiek zrozumiec z tego belkotu sepleniacych cwokow w tanich dresach i furach z wypozycyalni pieprzacych w kolko o tym samym jak to rzadzi z ziomalami na dzielnicy (40 kg zywej wagi strach sie bac buhahaha!) i nie moze sie opedzic od lasek a oczy ma juz popekane jak kot Jerry od tygodniowych imprez i wyjaranej tony marichuany.

Taa... Pomarzyc dobra rzecz...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/17839-muzyczny-hyde-park/#findComment-301467

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.