Skocz do zawartości
IGNORED

kino domowe do 5500 zł

Rafal20

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim! Mam zamiar kupić kino dom. do 5500 zł. Ma być to zestaw do filmów dvd, ale najbardziej do divx, także do słuchania muzyki zarówno spokojnej , jak i głęboki bas do muzyki dyskotekowej. Najbardziej zależy mi na jakości dziwięku moc przy takiej cenie też prawdopodobnie będzie. Myślałem o amplitunerze Yamaha RXV-650 , odtwarzaczu dvd-divx Bellwood oraz do tego zestaw kolumn ale tu już mam dylemat. Najbardziej jakoś spodobał mi się zestaw kolumn - Koda NT306 i do tego sub SW15A. Chciałbym żeby kolumny grały zarówno mocno jak i czysto a w połączeniu z amplitunerem dały odpowiednią przestrzenność oraz przedewszystkim jakość. Jeżeli ktoś mógłby mi tutaj pomóc to bardzo serdecznie proszę o jakieś ewentualne uwagi , propozycje lub cokolwiek. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/18012-kino-domowe-do-5500-z%C5%82/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - poczytaj

Dla mnie HK jest absolutnym mistrzem i w tej cenia znajdziesz komplet bez problemu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.