Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, ty chyba liczysz na jakiś sponsoring z, powiedzmy, Bahrainu. A w międzyczasie gdzieś mysza się schowała... A troszkę poważniej, to przechodzenie na wiarę odległą od tej, w której się urodziło i wychowało, która dominuje w danym środowisku, czy kraju budzi moją lekką nieufność. I już. I pozdrawiam wszystkich ze szczególnym akcentem na jara 1. WS

Panowie nie traktują poważnie tematu,może znajdzie się prawdziwy mężczyzna,taki..wiecie brave;), bez brokatu na policzkach;)

pozdrawiam słonecznie, w ten piękny choć nie dla wszystkich wesoły dzień.

A diabli wiedza w jakiej wierze wychowal sie Cat. On raczej jakis hipies, znaczy pewnie wyznania ateistycznego.

Co jest z ta myszka, wlasnie ! Pusto tak jakos. Ta dziewczyna byla chimeryczna, czasem pisala, ze ja glowa boli i takie tam...

myszko kochana, jedyna,

ja na dwor wychodzic nie moge. Podejrzewam u siebie jakies cechy wampiryczne bo nie znosze slonca. Zawsze w lecie jestem do niczego, ledwo zyje, jestem niemal chodzacym trupem, zombie. Snuje sie tylko w koniecznosci przemieszczania sie z punktu A do punktu B ale poza tym to pozytku ze mnie nikt nijakiego nie ma. Wczesnym rankiem albo po zachodzie prawdziwie ozywam. Najlepiej jest mi wczesna wiosna albo jesienia (nota bene: uwielbiam zapach opadlych lisci w parku).

Tak sobie marze o przenosinach w jakies polnocne rejony, Norwegia moze...

A tak w ogole to co wy dziewczynki tak zawsze parami ? Do niedawna mysza chadzala z Darcy a Darcy z mysza (jedna umie pisac, druga czytac ?). A teraz myszy i skowronki...

Sky,

uciekam,juz mnie nie ma!

dudivanie,

Skandynawia, chlodne wieczory..to tez moje klimaty. Ale cieszę się z każdego promyka słońca, zobacz jak pięknie. I krótkie spódniczki,zwiewne sukienki można założyć. I błękit nieba, wszechobecny błękit..to cieszy..Wyjdź,zobacz,choć na moment.

tymczasem ubrana w filtr przeciwsłoneczny z najwyższym faktorem udaję się na leniuchowanie.

Skowronku,

kiedy ja wielbie ja miloscia czysta, dworna i nie smiem marzyc o konkretyzacji.

To swoja droga jakis spisek, wszedzie namawiaja mnie do ozenku. A ja jeszcze chlopiec, wolnosci audiofilskiej chce zaznac, zanim bede zmuszony nalozyc sluchawki jak kajdany (zonaci z uwagi na zony sa skazani na sluchawki a mnie one strasznie uwieraja).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.