Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan

Nie myśl o żadnych manuelach, fraktalach czy piruetach :-)

"W stanie zamężnym " - nie przystoi :-)

"kuku ruku ku............" :-)

Wampir, to niewdzięczna robota, społecznie malo szanowana (i malo płatna) :-(

Wiem coś o tym :-)

Pozdrawiam z Valparaiso (letniej stolicy wampirów)

Wampir Energii

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jar1

Zarówno Pan Motyl, jak i Pani Powożaca, pochodzą z Zakopanego (zimowej stolicy wampirów).

Boje sie opisać wyraz twarzy (szczególnie Pana Motyla), bo a nuż jakiś Grom Z Jasnego Nieba.....

Pozdrawiam

Wrócił do gołębi. Metafizyka jest. Wrócił WS, gdzie jego miejsce, przeczytał, czego nie czytał i opowiedział jak to kilkanaście minut po 12 spadł na jego samochód świeżo zakatrupiony przez poprzedzającą ciężąroówkę gołąb. W tym samym czasie, gdy pobratymiec zapragnął rozharatać się o szybę Skylarka... WS, co rzecz jasna dołącza się do życzeń dla sympatycznej pary D&M

Parę wyswatał nie skylark maleńki, tylko Forum! Szczęść Boże młodej parze! (a swoją drogą jesteśmy ciekawi, jaka jest różnica wieku między młodymi, ale nie zapytamy).

To się porobiło, strach tu pisywać. Ani się człowiek obejrzy a tu już słychać Mendelssohna. Dudivan w "o tobie" nic na temat tej muzyki nie znalazłem. Ty się nie daj, myszy to znają się na pułapkach ;-). Wpadniesz bracie i "po chłopie". Pozostań wierny "miłowaniu na odległość". Mysza - bez urazy ;-).

pozdrawiam

Ja wogole nie wiem co tu sie dzieje.

Dlaczego jeszcze nie unano mnie najpieknieszym osobnikiem tego forum?? Przeciez wszyscy wiedza ze jestem piekny, przystojny, inteligetny, mam zabojczy usmiech, swietna gadke i jestem ladnie opalony na solarium:D

;)

Dobry wieczór,

Czytam i czytam i oczom nie wierzę! Zostawić proszę biednego dudiego,niech miłuje na odległość. Tak jest bezpieczniej.

R.u.s.t, dudivan zapewne wybrał się na łowy, to jego pora..cichy zapada zmrok;)

Obcieram z kacikow ust slodycz lepkiej czerwieni zastyglej po nocnych łowach i oto jestem !

Myszko, Okrutna Kokietko, napisalas "Zostawić proszę biednego dudiego, niech miłuje na odległość". Twoje serce to martwa bryla lodu, chyba jednak mamy ze soba cos wspolnego :)= (

dudivanie,

"Twoje serce to martwa bryla lodu"-przenigdy okrutniejszego stwierdzenia nie mialam okazji uslyszec/przeczytac na swoj temat. Co smuci ale mam nadzieje,ze to pierwsze i ostatnie takie lodowe słowa..brrr, zawialo zimą.

Wykąpana w promieniach słońca mysz, z podwyzszoną temp...a to ze wzgędu na przeziębienie:)

Myszo Ty ...Cała jesteś w skowronkach...

Tak śpiewali Skaldowie i nie mieli niecnych zamiarów w przeciwieństwie do niektórych wyliniałych i wygłodniałych kocurów, którzy polują na swe ofiary, bynajmniej nie dla celów matrymonialnych.

A oto moja skromna osoba ze swoimi produktami :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nazwy jeszcze nie ma, ale bedzie...

Mam nadzieje ze nie na mnie tylko na stoliczki i standziki:)

Robie za hostesse :))))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.