Skocz do zawartości
IGNORED

Urodzinowy audiofilski prezent Lukara

Zmora

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, ze znów mogę pisać, a nie tylko czytać.

Chcę również wyjaśnić, że Zydelek i Zmora, to nie jedna osoba, choć mi bardzo bliska:):) Zmora to... . Nigdy nie podszywałem sie pod inne pseudo, choć będąc w stanach na komputerze z czciąnką angielską, gdzie nie wchodziła literka polska byłem zmuszony do dwóch wpisów pod jego pseudo. Wpisy skierowane były wtedy do Franka i nie miały nic wspólnego z wprowadzanie forumowiczów w maliny.

Pozdrawiam moich zwolenników i przeciwników. Wrogów nie mam, wszak osoba nie znana osobiście nigdy wrogiem być nie może:):):) A tak na marginesie. Z tymi forumowiczami, których miałem przyjemność poznać osobićie wiążą serdeczne stosunki. Dziwne więc jak zobaczenie twarzy zmienia stosunki między ludźmi.

Zydelek> oczywiście, że wrogów wirtualnych mieć nie możesz.

W realu też nie masz, zwłaszcza dlatego, że Twoje wpisy i słynne „ogłoszenie” jest zarchiwizowane gdzie trzeba. Wiesz o co chodzi (inni nie muszą). Tym niemniej widzę, że masz teraz „pieska dyżurnego” od przegryzania krtani. Uważaj bo tacy mogą zrobić Ci „niedźwiedzią przysługę”.

Przez nich twoja deklaracja o tym, że >tylko żartowałeś< może stracić wiarygodność (kup im krótką smysz :-)

• 2 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.