Skocz do zawartości
IGNORED

Urodzinowy audiofilski prezent Lukara

Zmora

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z forumowiczów na swoje urodziny dostał prezent od Lukara w postaci zablokowania mu konta i możliwości dokonywania wpisów. Razem z Frankiem, Swarógiem, Zorro i Zydelkiem dokonaliśmy czytania wpisów Zydelka. Nie rozumiemy powodów takiego prezentu. Zarzut Lukara- nie przestrzeganie punktu 10 regulaminu Forum. Czy chcielibyście dostawać takie prezenty urodzinowe?

https://www.audiostereo.pl/topic/18094-urodzinowy-audiofilski-prezent-lukara/

Chyba należało inaczej zatytułować wątek. Są wątki najładniejszy lampowy wzmacniacz, compact, kolumny, to mógłby i być: NAJŁADNIEJSZY PREZENT URODZINOWY ZYDELKA- zamknięcie mu ust:):):)

• Redaktorzy

Niżej przedstawiam dialog który rozjaśni sytuację:

-----------------------------------------------------------

Zydelek: A cóż Ty tłumaczysz dla matoła organizującego popijawy dla biznesmenów.

Qubric: Zydelek - sp***dalaj zarabiac na nowego golda, kmiocie!

Zydelek: Mam dzieciaku dwa- Cymę i Rolexa.

Zydelek: Cymę zakładam na specjalne okazje, a Rolexa jak mam zamiar dac po ryju.

Zydelek: ..........jak cie dopadnę... biedziesz cienko spiewał dzieciaku.

Qubric: Zydelek - a ja czterdzieści baranów zjadłem - w tym cztery śmierdzące - i żyję! I dobrze.

A teraz klikam "ignoruj" i kolejny kmiot zmienia kolorek pięknie zlewając się z tłem. Strata dla mnie mała bo i tak nic mądrego nie potrafisz napisać - zwłaszcza w dziale DIY. Ale swoim chamskimi tekstami przeszkadzasz tutaj innym!

Wysyp słomę z butów, wyprostuj rogi w dowodzie i ogranicz swoją twórczość literacką do działu "bocznica". Nie przeszkadzaj innym, palancie.

Zydelek: Juz jest pare odpowiedzi na ogłoszenie- a więc....

Zydelek: Ciekaw jestem, czy w twarz to samo powiesz, jak ci krtań przergryżę.

Qubric: Spadaj pojebie!

Zydelek: A co??? Przeszkadzam walić konika????

-----------------------------------------------------------

jaśniej?

pozdrawiam

moze wreszcie i za qubrica sie zabrales? toz to od wielu miesiecy katalizator wielu nieprzyjemnych sytuacji na forum, to byl tutaj jego cel, na lewo i prawo obrazal spokojnych ludzi. jednostka patologiczna, socjalnie niedostosowana

ja czesto przeginam, ale tak bardzo to chyba jeszcze nie. no, polecialem z zastawka, ale ta zastawka to byla sciema. uzywalem brzydkich slow, obrazalem, stylizowalem, wysmiewalem... wogle - malo to bylo krzescijanskie. se tak dumam - bylem i - i bede - nieumiarkowany. ale cus takiego?!

Z tego co pamiętam, to jakieś głupie teksty były przed pół rokiem. Przedawnienie nie obowiązuje:):):), tym bardziej, ze klikając w wyszukiwarkę nic takiego nie mozna wyczytać. Dziwne. Chyba żeś czekał z tym właśnie do urodzin.

• Redaktorzy

czekał do urodzin? zwariowaliście? ja znam tylko wasze nicki a nie daty urodzin, pesele i nipy

w wyszukiwarce oczywiscie tego nie znajdziesz - nie widze powodu zeby takie rzeczy mozna bylo wyszukiwac

No nie! A ja tego szukałem cały dzień do wątku "Najpiękniejsze ... wpisy audio lukar"! To co Lukar usunął było w "Płyta klejona na obudowę" i już wiem czemu nie znalazłem. A przy okazji, czy to oznacza, że już nigdy nie przeczytam żadnej złotej myśli Qbrica na mój temat? Jaka szkoda... Już się przyzwyczaiłem do typa. Gość miał swój niepowtarzalny styl ;-) Po całym dniu stresującej pracy zawsze czekało na mnie świeżutkie wiaderko pomyj. Przepraszam, ale chyba zaraz sie rozpłaczę...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To może ja już lepiej pójdę. O! Własnie mi się przypomniało, że muszę zrobić pranie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

rzekl w dialogu: Zydelek: Mam dzieciaku dwa- Cymę i Rolexa.

no, albo cyma, albo rolex. jakby zydelek mial i to, i tamto, to najpierw by sie pochwalil roleksem. bo co to jest cyma? cyma. dla media menedzerow 15 lat temu to bylo cus. a teraz? ech, zedelek, zydelek, co z ciebie za OG?!

• Redaktorzy

Hi

Po pierwsze: proponuje przenieść temat na bocznicę

Po drugie: Lukar a może by tak jeszcze "grzebaka" zbanować ? ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

1. Spóżniony zapłon.

2. Nawet groźnym przestępcom ich występki zostają przedawnione.

3. Gdzieś był wcześniej?

4. A może to tobie za opóźnione działanie należy się ban?

5. Równo tydzień temy Zydelek pisał o swoich urodzinach.

6. Wiem, że o pewnych problemach pisał do Ciebie z prośbą o reakcję, której na bieząco było brak.

7. Dziwna jest i niewytłumaczalna reakcja obecna.

• Redaktorzy

Przejrzałem raz jeszcze wpisy zabanowanych osób i przyznaję się do błędu. Zabanowałem Zydelka za wpisy sprzed pół roku, wyzwiska zaczęły się w tym samym wątku i nie patrzyłem na daty wpisów. Dostał bana z rozpędu (co nie oznacza że tym dialogiem można się chwalić). Jego konto odblokowałem, przepraszam.

> Lukar

Kogo jeszcze oprócz Zydelka zabanowałeś ?

napisałeś:

"Przejrzałem raz jeszcze wpisy zabanowanych osób" - więc było ich kilka?

Ps. trzymam kciuki żeby udało się naprawić sytuację.

Najserdeczniejsze Życzenia urodzinowe Miłości Zdowia i Pieniędzy

I OBY NIEKTÓRZY PŁASZCZĄC SIĘ NIE ROBILI CIEBIE W CAPA.

wmontowano mi toto w 1992 ostatni raz dałem się zapędzić na przegląd silnika i skrzyni na kanale 9 lat temu

od tej pory tam nie byłem palę paczkę Nevad dziennie piję kawę wiadrami alkocholu jeśli ma około 70% do kibla

nie wylewam.

Klinika Choroby Wieńcowej - ECHOKARDIOGRAM 17-MAY -96

COMENTS:

WIELKOŚĆ JAM SERCA W NORMIE. KONCENTRYCZNY PRZEROST LEWEJ KOMORY. KURCZLIWÓŚĆ M.S. PRAWIDŁOWA.FLA ZWOTNA I ST DO PP I LP. GRADIENTY CISNIEN PRZEZ ZASTAWKI W NORMIE . STAN PO WSZCZEPIENU SZTUCZNEJ ZASTAWKI AORTALNEJ. WSIERDZIE GLADKIE. PLYN W WORKU OSIERDZIOWYM NIEWIDOCZNY

pieczątka

Tak wygląda prawda a nie ściema jak pisze. ten.....................................................................................................

banana mu jednak nie dawaj bo zębów nie myje a jak w palec ugryzie to i głupotą zarazić może

ZDAROWJA I SZCZASTJA ŻEŁAJU WASZE BŁAGORODJE

KORWIN

> Korwin

"Dobry Bóg jest wokół

on strzeże kroków na Twej ścieżce

miękko stąpasz i nie czujesz strachu na drodze wojownika gdzie jesteś

tutaj dżungla dookoła

a na Twej drodze spokój

tu pełno bestii czycha na Ciebie

źli ludzie chcą zniszczyć twój spokój"

strzepnij "pył" który przylepił Ci się do stóp na forum i zostań z nami.

Do Dead_Dog-a

Dziękuję

A to też znam

DESIDERATA

Przechoź spokojnie przez zgiełk i pośpiech i pamiętaj jaki spokoożna znaleść w ciszy. O ile możliwe - bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi . Wypowiadaj swą prawdę spokojnie i jasno i wysłuchaj innych nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Unikaj głośnych i napastliwych ,są

udręką ducha. Porównójąc się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, zawsze bowiem znajdziesz lepszych

i gorszych od siebie. Niech twoje osiągnięcia zarówno jak plany będą dla ciebie źródłem radości

Wykonuj z serca swą pracę jakkolwiek byłaby skromna, ją bowiem naprawdę posiadasz w zmiennych

kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach, na świecie bowiem pełno oszustwa. Niech ci to jednak nie zasłoni

prawdziwej cnoty, wiele ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu.

Bądź sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości, albowiem wobec oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa. Przyjmuj spokojnie co lata doradzają z wdziękiem wyrzekając

się rzeczy młodości.

Rozwijaj siłę ducha aby mogła osłonić cię w nagłym nieszczęściu. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny.

Jesteś dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawo być tutaj i czy to jest dla ciebie

jasne czy nie, wszechświat bez wątpienia jest na właściwej drodze. Tak więc żyj w zgodzie z Bogiem czymkolwiek

On ci się wydaje, czymkolwiek się trudzisz i jakiekolwiek są twoje uczucia i pragnienia. W zgiełkliwym pomieszaniu

życia zachowaj spokój że swą duszą. Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat. Bądź uważny. Dąż do szczęścia

Baltimore, 1692

Sorry były literówki

i chyba już pozostaną ale początek powinien być bez błędu

Jest to tekst z tablicy wmurowanej w ścianę maleńkiego kościółka w Baltimore

Przechodź spokojnie przez zgiełk i pośpiech i pamiętaj jaki spokój można znaleźć w ciszy

Odpowiedź do następnego po wpisie Dead_Doga

Myślałem, że to urodziny Lukara i chciałem Mu złożyć życzenia i przy okazji udowodnić jakie bzdety na mój temat

wypisują niektórzy a prawda jest prosta > a oprócz tego stara się

jeszcze pracować

Pozdrawiam

Korwin

I spadam

Korwin

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.