Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki telewizor dla Mamy do 1500 zł ?

nazarus

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem podobny dylemat jakieś dwa miesiące temu ... wybrałem Thomsona 29" model jeśli mnie pamięc nie myli DF172 ... płaski kineskop, stereo - zwykłe 50 Hz, żadnych "polepszaczy" ... zapłaciłem 1170 PLN z przesyłką kurierem z Warszawy ... wtedy to była b. dobra cena - później w sklepach pospadały ceny o jakieś 200-300 zł ...- i teraz za ~1200 można go chyba kupić "normalnie" ;-))

Sprzedawca trochę więcej wie o sprzęcie niż użytkownik . Szczególnie gdy 20 lat operuje sprzętem . I zależy mu na opinii bardziej niż temu co się chowa za tarczą monitora. My nie możemu dać ciała - bo z rynku znika się szybciutko. Znajdziesz nasz we wszystkich katalogach Panasonica ,JVC , Pioneera , Thomsona - od lat.

podrywanie opinii bez zdania racji - to polski obyczaj .

Oczywiście ,że opieraj się na własnych obserwacjach. Ale oferta przedstawiona jest extra

Masz oczywiście do wyboru :

29: Philips za 1199

29 Daewoo za 999

29 Sony xl 70 2299

29 Samsung za 1199

29 JVC QT4 za 1399

29 Thomson 100 hz za 1499

29 LG FB 51 /100 HZ/ za 1399 + stolik

ale najlepsze co do jakości bedą dwa wcześniej podane telewizory.

pozdrawiam

Thomson

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.