Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do zeusów

darextz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Prosze o pomoc, nie wiem jaki wybrać wzmacniacz do ZEUSów, myślałem o technics su-8890k, ale nie wiem co on potrafi. Lubię dźwięk estradowy i słucham techno. Pokój ok. 25 m. Uprzejmie proszę o pomoc i zapraszam do dyskusji.

https://www.audiostereo.pl/topic/18634-wzmacniacz-do-zeus%C3%B3w/

Pewnie Was zaskocze ale poszukaj końcówki Sharpa (tej mocniejszej z dwoma trafami).Pobór ma prawie 1200W,niski bas i wystarczającą moc żeby sprawdzić co te zeusy potrafią.Oczywiście to i owo bym w niej wymienił (kable,gniazda i część pojemności) ale do techno i takich kolumn myśle,że to ideał!Nie pamiętam symbolu ale był wątek na temat tych Sharpów.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

przepraszam, ale bede szczery : kup OBOJETNIE jaki wzmacniacz znanej firmy na ktory Cie stac i bedzie Ci odpowiadal mocą, bedziesz zadowolony. Te niuanse ktore roznia wzmacniacze i tak popsujesz galkami od basu i wysokich, reszte popsuja kolumny i pokoj odsluchowy, zreszta muzyka jakiej chcesz sluchac nie wymaga niczego lepszego od technicsa. Pozdrawiam i nie zartuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.