Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o pomoc-problem z logowaniem

muju

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam pewien problem,dotyczy on stron

logowania,które sie nie otwierają,nie moge połączyć sie z serwerem,przy próbie logowania np. na Ebay'u,do Banku ING pojawia sie komunikat pt."nie można wyświetlić strony..itd"

Nie mogę się też połączyć ze Skype'm.

Mam kilka przeglądarek,problem występuje na wszystkich.Podejrzewam że jest to kwestia ustawień,grzebałem w ustawieniach przeglądarek ale poległem,nie potrafie sobie z tym poradzić i stąd moja prośba:

jeżeli ktoś kojarzy co zrobić żeby usunąć problem,bardzo prosze o pomoc.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Firewalla aktualnie nie mam,mialem Norton Internet Security,ale w tej chwili piersze co sie pojawia po włączeniu komputera to informacja ze wystąpił problem z w/w aplikacją i ze zostanie zamknięta,nawet odinstalowac sie go nie da.

sprawdz najpierw w systemowej

IE jak rozumiem, narzedzia/opcje internetowe/zaawansowane/zabezpieczenia zaznacz "użyj SSL 2.0" i 3.0

natomiast "użyj TLS" odznacz, potem wyloguj się i sprawdz

Sprawdź komputer pod względem spyware i wirusów jakimś skaneren online np. mks_vir.

Jeżeli masz nośnik do Nortona sprobuj nadinstalować (zapyta się o opcję repair).

Jeśli to nic nie da to musisz nortona odinstalować.

Jeżeli Norton wyrzuca problem z serwisem to oznacza, że nie działa jakiś jego komponent.

trudno radzic nie widzac pacjenta,

wejdz do panelu sterowania /opcje internetowe

/ zabezpieczenia / poziom niestandardowy / resetuj ustawienia do średniego

potrem /prywatnośc / sprawdz czy nie ma tych stron z logowaniem na liscie potem ustaw poziom sredni

natomiast zakładke zaawansowane musialbys skopiowac i wkleic do pliku

potem jeszcze spr zakładke połaczenia i ustawienia sieci lan

wyslij na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.