Skocz do zawartości
IGNORED

Arcam CD73 - prośba

yamen

Rekomendowane odpowiedzi

Zadałem sobie nieco trudu i pogadałem z supportem Arcama na temat pilota i funkcji stand by. Da się z niej korzystać za pomocą pilota z np. AVR280 (a więc i ten od AVR350 też da radę):

That is correct the learning remote of the AVR280 will power down the CD73 when in CD mode.

The remote was produced before the CD73 and the standby feature was added to the CD73 but the remote sadly did not carry the button.

Ale bajzel! Zrobili nowy model CD, ale pilota już im się nie chciało do niego zrobić. I to tak już trwa od kilku lat, odkąd CD73T pojawił się na rynku! Tak to chyba tylko Anglicy potrafią.

• 4 lata później...

witam , mam tego arcama cd73 i jest wyłączany i włączany z pilota , to tak już napisałem dla przyszłych klientów co by nie rozważali takich temacików typu power , bo samo cd jest to naprawdę wysoka pólka teraz już tym bardziej przy kwotach zakupu z drugiej ręki za 1200zł w idealnym stanie i kompletny , napewno nie ma tu co porównywać Nada, nie ta liga , takie jest moje zdanie a miałem już cztery Nady żaden nawet nie ma prawa się zbliżać , jakość odtwarzania tego żródła po przesiadce z Nad np c541i to mega progress na in plus dla Arcama

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.