Skocz do zawartości
IGNORED

320bee / 320 (bez bee) -różnica?

cookie

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver ale powiedz dlaczego slaby? Lepiej technicsa? Jeden i drugi wzmacniacz jest dobry w swojej klasie cenowej. Cookie chce go podpiac do missonow 33 wiec zadne jakies super audiofilskie wymagajace kolumny, wiec powinno byc ok.

Wiesz co innego ja, do swoich ProAc bede potrzebowal czegosc lepszego niz 320, ale to chyba oczywiste...

>mcgyver

moj blad-slabo szukalem ale juz znalazlem,

ale wlasnie-dlaczego mowisz ze 320 slaby-to ma byc moj pierwszy zestaw stereo, wiec sadze ze na poczatek wystarczy-z czasem pewnie apetyt mi sie zaostrzy i wtedy cos zmienie.

Miałem ten wzmacniacz. Jest słaby. Wytrzymałem z nim miesiąc. Amplituner kina domowego Yamaha RXV595A grał lepiej. Z uzywek za podobne pieniądze wybierze się spokojnie coś bardzo wyraźnie lepszego.

z tego co o tobie przeczytalem, troszke sprzetu juz przesluchales w zyciu-co w takim razie proponujesz tak do 1300? z uzywanych. jest np na allegro cyrus two za niecaly tysiac, ale to juz sie trzeba troszke znac zeby go kupic, sprzet nowy nie jest-troche sie boje, jako poczatkujacy.

cyrus jest nawet za 700-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie znam tego Cyrusa. Do 1300 powinno się znależć sporo dobrego, ja sugerowałbym jakiegoś Arcama, wyższe modele Denona, a jeżeli NAD to np. 317, 319. Nie chce mi się tam grzebać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tyle z przejrzenia na szybko. Komentarzy nie oglądałem, opisów nie czytałem, nie poczuwam się do odpowiedzialności :-)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mcgyver

dzieki wielkie! poczytam, popatrze, pomysle. pytam sie o opinie bo z uzywanym sprzetem jest taki problem, ze rzadko kiedy mozna go posluchac i nie majac doswiadczenia ciezko cos wybrac. dlatego polegam na opiniach (stad wyszedl nad) no i jest realna mozliwosc posluchania go z kolumnami ktore chce kupic. a co do reszty to juz trudniej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.