Skocz do zawartości
IGNORED

Sprawdzone legalne e-sklepy RTV.PL.

Mega Bass

Rekomendowane odpowiedzi

i znów to samo.....

czy to jakiś nowy sposób na reklamę??

przespałem coś??

szkoda że jeszcze kolega nie napisał jak ładny jest locoloco i jak pięknie maluje i śpiewa

jak można drwić z takiego idealnego człowieka

poświęca się dla dobra narodu

jak by mógł to by darmo oddał

na szczęście jest już spokojnie i nie ma codziennie kilku tematów o plazmach i lcd (duża załuga siedmiodniowej abstynencji nowych użytkowników - zanim coś napiszą to trochę poczytają)

Widzę ża je też przysnałem . Znów jakaś menda pieronska , cwaniak który niczego nie powiedział oprócz gówna , zasrane - morde otwiera.

Już ci godołem weź sie nygusie do roboty . Bo ino farmazony pier ........

Mam czucie że kiedyś się spotkamy.

@locoloco

tłumacz się tłumacz

masz z czego

Dupkiem jestem. Bo mógłbym siedzieć cicho i nic nie pisać. I to jest zachowanie wrednego dupka. Ale Ty zachowujesz się jeszcze gorzej. I kłamcą to tutaj jesteś Ty. To ty z za ekranu udzielasz rad "pod siebie", zakładasz konta i sam prowadzisz ze sobą rozmowy. Niezły sposób. Może się udaje na takich forach jak idg.pl czy gazeta.pl ale nie tutaj.

Szkoda że nie zrezygnowałeś z pisania na tym forum.

Próbuję zaistnieć.. a to dobre.

Ujawnić się...debil. Co mam przyjść do sklepu i się przedstawić?? Adres Ci podać, telefon??

Chcesz moje zdjęcie?? Może z autografem :)

A podawać adresu Twojego sklepu nie mam zamiaru. Adres łatwo znaleźć w necie więc po co.

iowa666,

nie miałbym do Ciebie żadnych pretensji jeśli byś napisał prawdę.

Przeprosiłbym i tyle . To nic nie kosztuje /trochę wstydu/ . Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi.

Mało tego wyciągnąłbym wnioski i ukarał winnych lub ukajał sie sam.

Ale w tym temacie nie ustapię. Bo klamstwa nie toleruję.

Wiem ,że się nie ujawnisz - na Tyle Honoru nie liczyłem z Twojej strony

pozdrawim

Dokonalam udanego zakupu zestawu kina domowego Samsung. Przed zakupem rozeznalam sie w ofercie roznych sklepow i o dziwo w jednych stojaki pod glosniki (ten sam model sprzetu) byly wyposazeniem standardowym w innych zas za doplata. Sklep w ktorym dokonalam zakupu oferowal najnizsza cene i stojaki w komplecie! Euro-Plus

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zdecydowalam sie rowniez na zakupy w Pixmania.com, poniewaz jako pierwsi oferowali zakup interesujacego mnie modelu Yamah'y. Zakup odbyl sie bez problemow. Pixmania

Ukryta Zawartość

Ostatni zakup to 36' telewizor JVC. Nigdy bym nie przypuszczala, ze konfiguracja TV z kinem (komponent) moze mnie przerosnac :/ Cierpliwosc i chec pomocy sprzedawcy zaowocowala pelnym sukcesem, za co dziekuje. Salon Firmowy Panasonic w Olsztynie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dobra locoloco ja swojego zdania nie zmienię

sam miałem nieciekawą przyjmeność

posłuchałem rozmowy kilku osób

więc nie polecam

i ładne texty że się w pierś uderzysz jak będziesz winny zachowaj dla żony (jak masz, jak nie to rada na przyszłość)

nieby po co miałbym kłamać

nie pracuję ani nie prowadzę konkurencyjnego salonu

nie znamy się, nie nastąpiłeś mi na odcisk

a Ty przepraszać nie musisz

nie oczekuję tego od Ciebie

i właśnie dlatego że kłamstwa nie toleruję napisałem tutaj swoje zdanie

bo napewno nie jestem jedynym czytającym dla którego wpisy o Twoim sklepie są napisane przez Ciebie

i czy to będie jakiś olsztyński salon, audiovideo.com.pl czy e-panasonic.pl dla mnie zawsze będzie to sklep, który poziomem przypomina supersklepy "nie dla idiotów"

Witam ponownie,

Domyslalem sie, ze po moich postach dojdzie do kolejnej "ciekawej wymiany zdan"... skad ta zajadlosc? Topic jest jasny, chcialem sie podzielic z zainteresowanymi doswiadczeniami z zakupu. A sa one proste: bez wychodzenia z domu, przegladajac testy i fora mozna poczytac co jest dobre a co nie... mozna potem zamowic sobie pokaz w domu z modelami, ktore Cie interesuja i w koncu dokonac zakupu po dobrej cenie. Nik nie zrobi Cie w balona, bo na swoim sprzecie, zobaczysz na wlasne oczy "jak to chodzi" i czy Ci sie "TO" podoba czy nie... Nikt nie przyciska do zakupu, nie dzwoni jak agent ubezpieczeniowy, probujacy sprzedac kolejna polise :) Tym bardziej, ze nie kupilem HI-END'a, na ktorym kazdy sprzedawca ma duzo lepsza marze... Czego wiecej chciec? Moze niektorzy powinni sie cofnac do glebokiej komuny i postac w kilometrowej kolejce za rubinem? Jak tak - glosuj dzisiaj na... :)

Nie chcialem wchodzic w zadne polemiki i rozpoczynac kolejnej "wojny slownej". Jednak, niektorzy wszedzie widza jakies "kanty". Czemu? Nie jestem zadnym "klonem" locoloco, tylko klientem, ktory moze powiedziec - Ja jestem zadowolony! A wy? Wy macie z gory ustalone mnimanie...

Jak juz wczesniej pisalem... jezeli ktos ma ochote zobaczyc kilka fotek lub posluchac o jakosci tego LCD - zapraszam.

Pozdrawiam / Cezarh

>Domyslalem sie, ze po moich postach dojdzie do kolejnej

"ciekawej wymiany zdan"... skad ta

>zajadlosc?

No to gratuluję ubawu.

>Nie chcialem wchodzic w zadne polemiki i rozpoczynac kolejnej "wojny slownej". Jednak, niektorzy

>wszedzie widza jakies "kanty"

Wystarczy wyszukiwarka oraz zimna i logiczna analiza niektórych wpisów na tym i na innych forach.

Hej,

Gustaw - czy sugerujesz, ze powinienem sie byl powstrzymac od pisania na ten temat? Myslelem, ze mozna przedstawic mozliwosc bezpiecznego i uczciwego zakupu, nawet jezeli inni uwazaja (z zaslyszanych opowiesci), ze ten sklep to lipa. Nic z tych rzeczy. To zadna reklama, a jedynie moj glos do konkretnego tematu...

Pozdrawiam / Cezarh

Pisz, pisz. Nie ma problemu. Zauważyłem tylko małą sprzeczność ale chyba się czapiam :-)

>Domyslalem sie, ze po moich postach dojdzie do kolejnej

"ciekawej wymiany zdan"

>Nie chcialem wchodzic w zadne polemiki i rozpoczynac kolejnej "wojny slownej"

Czytając forum trochę dłużej lub szperając za pomocą wyszukiwarki łatwo można się zorientować dlaczego niektórzy reagują tak ostro i podejrzliwie.

pozdrawiam

Gustaw

Przenieście się na Gadu Gadu lub wróćcie do tematu!!!Miało być o najtańszych i najlepszych e-sklepach a nie o prywatnych sprawach które mało kogo z "szarych"Grupowiczów interesują!!!Chodzi o konkrety takie o jakich pisze Beata-n,blash i paru innych grupowiczów.To ma być pomoc w dokonaniu trafnego zakupu .Już wiemy ,że LocoLoco przywozi LCD i plazmy do klienta.To jest bardzo ciekawa i myślę ,że rzadko proponowana przez sprzedawców forma promocji.Jeśli ktoś ma lepszą ofertę od zasłużonego bądż co bądż LocoLoco to niech się pochwali Panie i Panowie.POZDRAWIAM!!!MegaBass.

ostatnio sporo zakupów zaplanowali znajomi a ja jako dobry samarytanin poszukałem im dobrych sklepów ;)

Ukryta Zawartość

bardzo dobry sklep z dobrymi cenami (naprawdę dobrymi)

sprzedawcy orientują się co sprzedają

bardzo profesjonalnie

siedziba Wrocław

polecam również sprzedawcę z Allegro:

TELNETGSM

Ukryta Zawartość

salon posiada w Łodzi (dowóz osobisty do 100km i do Warszawy i okolic gratis)

Ukryta Zawartość

sklep internetowy ubogi - chyba nie skończony ale salon zaopatrzony znakomicie

oba źródła sprawdzone

warto zajrzeć

naprawdę dobre ceny i pełna polska gwarancja

sprzedarz ratalna

faktury VAT lub paragon fiskalny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeżeli central to sklep z dobrymi cenami to ja jestem święty turecki. Ceny zaporowe - wyższe niż w sklepach w realu, średnio o 200 zł, w stosunku do naprawdę dobrych sklepów internetowych różnice na 1 egz. dochodzą nawet do 500 zł (!).

hmmm

znajomi kupowali tam Sharpa 32P50 tego z matrycą PAL i zapłacili 5200zl

na allegro tyle ten sprzęt kosztuje więc wydaje mi się że to nie jest drogo

całego asortymentu nie sprawdzałem bo chodziło o kupno konkretnego TV

przepraszam

powinienem to sprawdzić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.