Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie BlackGate'ów. Czy ktoś zamawiał coś w sklepie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Mieszczą się w holandii i mają jeszcze spore zapasy BlackGate'ów. Black Gate 47 µF NX Hi-Q kosztuje u nich 2,4E. Czy jest to drogo? Ubezpieczona przesyłka do Polski 8E. Może byśmy coś podziałali zanim BlackGaty zupełnie się skończą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chetnie tez bym cos takiego zamowil, ale wydaje mi sie ze tu maja lepsze ceny:

Ukryta Zawartość

Niedosc ze w $ to jeszcze mniej...

Ukryta Zawartość

Witam!

Mam pytanko- jak wyglada sprawa z zamowieniem? Na kiedy planowany jest termin jego zakonczenia? (rozeslanie paczek do ludzi).

Pytanie z ciekawości nie podsyconej poki co zniecierpliwieniem:)

Pozdrawiam

olek....no przeciez jakby cos kto wiedzial (peter albo ja) to byloby tu napisane. Moge cie tylko pocieszyc ze Peter jak ostatnio nie czekal na kase tylko zaczal kompletowac zamowienie sam, ze u mnie tez nie bedzie slizgow bo mi sie sezon w robocie konczy i bede mial duzo czasu na zabawe w paczkowanie, ze dzieki koledze Damianowi_Sz nie bedzie doplat do rozsylki po Polsce. To tyle, na razie czekamy na 3 infa na forum 1.Peter - wysłalem 2.cyku - dostalem, 3.cyku-wyslalem.

pozdrawiam

w sprawie głosników odsyłam do wątku:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no to punkr nr 1 zrealizowany ;-)

Paczka wyszła od Petera. Niestety wykupiliśmy całe zapasy SliverMica z PCX, ale na dniach bedzie dostawa wiec Peter posle druga paczke. Zamowienia bede do was wysyłal wg zgloszen, takze osoby z dolu listy beda musialby jescze te dodatkowe 2-3 dni poczekac.

ostatnie zamowienie juz zrealizowane a ja sie spuznilem potrzebuje BG n 100u wg rekina najlpesze roziwazanie i chce tego sprobowac

jesli ktos ( cyku) bedzie organiozowal zamowienie to jestem chetny na 4 szt

>tdrozd

Jak się Tobie nie sprawdzą, to z chęcią odkupię te 100uF BG-N. Jak nie będziesz chciał mi ich oddać, to będę zmuszony również zakupić jeszcze 4szt. jak nie jest za późno, to z przyjemnością jeszcze bym się dopisał (przespałem sprawę i zamówiłem za mało).

Gość _harry

(Konto usunięte)

chetnie bym sie pisal na:

- 8 szt. 100uF/50V BGN.

- 5 x alpsy bez silniczka : 50k A x 2, (zsynchronizowane), $5/szt -

wpis z 14 pazdziernika

- oczywiscie przy okazji organizowanego jakiegos zamowienia...

Klonik obecnie zdrutowany jest srebrzanką (za wyjatkiem wyjść). Jak będę się wybierał do jakiegoś sklepiku, to mogę zakupić, ale na razie z wychodzeniem z domu mam jeszcze przez tydzień szlaban.

Jeśli czyta to McGyver, to sorry, że jeszcze nie wysłałem, ale miałem przerwę w dostępie do netu - coś pierdyknęło u dostawcy. Teraz muszę nadrabiać zaległości i pewnie znów ze spania nici.

KUPIĘ POTENCJOMETR 250 KOM A X 2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam mam takie pytanko gdzie idzie dostać potki powiedzmy 50kOhm ale 5-6cio kanałowe? Czy jedyną opcją jest synchronizowanie 2x50kOhm (jeden doczepiany do drugiego od tylu)?Gdzie takie coś idzie dostać?jakieś www bym prosił ewentualnie zamówienia u Petera (o ile takie ma choć wątpie że bawił sie w k.d.).Pozdrawiam

Tanią alternatywą dla tych potków może być coś takiego jak na fotce, ale nie wiem jakie to są wartości.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.