Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Peter - czy masz możliwość włączenia do zamówienia diód BYV26C Vishay? Całkiem dobre ceny są tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale nie wiem jak z przesyłką.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>Peter - czy masz możliwość włączenia do zamówienia diód BYV26C Vishay? Całkiem dobre ceny są tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale nie wiem jak z przesyłką.

Ukryta Zawartość

Bartek1> W CD'kach chyba nie bardzo. No i są też droższe od BYV26C, oczywiście nie jeśli chciał bym je kupić w Polsce. Dzwoniłem do firmy którą farnell podawał za swojego partnera, zaśpiewali 4PLN. W TME chcą za nie ponad 2PLN tyle, że oni są kompletnie uzależnieni od dostaw z Farnella a Farnell czeka na dostawę tych diod przeszło miesiąc czasu.

Peter Daniel> Na stronie która podałem nie ma info jakie są koszta wysyłki. A firma która się kryje pod adresem który podałeś, oraz Digi Key nie mają tych diod w sprzedaży. Chyba wsadzę murki.... albo BYV26C Philipsa, w tme taniocha.

> UKI

Zadzwon tutaj po diody i sie zapytaj co maja i o cene.

Nie gwarantuje ze znajdziesz czego szukasz, ale jest duze prawdopodobienstwo, ze kupisz co chcesz sporoooo taniej:

RAWIM ELEKTRONIK

/022/ 642 20 16

Zdaje sie ze jest mozliwosc wysylki towaru.

U mnie tez MUR860 nie sprawdzaja sie za bardzo w transporcie. Ale kiedys Rekin przyslal mi RGP15B kupowane bardzo tanio w Polsce i graly lepiej niz MUR (te same diody znalazlem w topowym transporcie Levinsona).

Pewnie, że mogę. Od Javoreczka jak się zapytacie, to dostaniecie :) Trzeba kupić 100szt, ale cena za te 100szt. o ile pamiętam to około 14zł. Faktycznie sprawdzają się nieźle.

Peter Daniel, czy kupujesz części w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?? Mam ochotę na parkę głośniczków stamtąd, ale koszty przesyłki są zabójcze. Co innego, gdyby się udało dołączyć się do zbiorowego zamówienia od Ciebie.

Ukryta Zawartość

Osobiscie nigdy nie zamawialem z Parts Express, ale moge zamowic. Nalezy wziasc pod uwage nastepujace koszty: shipping (prawdopodobnie ok $20), 15% tax i $8 brokerage fee.

Peter mam podobne pytanie jak MgGyver. Poszukuję głośników USHER 8945P. Z tego co widziałem dostępne są w Part Express (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) ale jak się policzy koszty przesyłki, tax, ... to wychodzą nie wiele taniej jak w Polsce. Znasz może inne, tańsze źródło na takie glośnki? Z chęcią bym kupił 4 szt.

Ukryta Zawartość

Zalytron ma Ushery, chociaz nie dokladnie te same:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z poprzedniego zamówienia nie mam tylko potwierdzenia od 1 osoby,ale chyba doszło bo by się ta osoba upominała

niniejszym zamówienie to uważam za zrealizowane! hurra

W takim razie moge przystąpić do nowego zamówienia

chętnych proszę o pisanie do mnie na mail

zbieram zamówienia do 20 stycznia i w weekend wszystko zliczę i powysyłam dane do wpłaty

pozdrowionka

bikoz

>Z poprzedniego zamówienia nie mam tylko potwierdzenia od 1 osoby,ale chyba doszło bo by się ta

>osoba upominała... [...]

jeżeli to o mnie chodzi to doszlo , dzieki wielkie ! (ale poczta calkiem dala ciala.... - 10 dni ! )

Peter dzięki za info, ale ten model jest niestety znacznie gorszy od tego co podałem :(

Ale gdybyś trafił gdzieś taniej te z aluminiową nakładką przeciwkurzową to jestem zainteresowany

pytanie do Pitera

szykam 4 sekcyjny potek z silnikiem(kolo 50 K) mam oferte z Itali za 80 euro plus przesylka cena mnie zabija czy moze gdzie sos podobnego da sie kupic??

jesli nie z silnikem to ostatecznie sam goly bez silnika.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.