Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

Peter:

Czy ten Vampire nadaje się na okablowanie kolumny? O ile z górą nie będzie problemu, to na bas może być troche za cienki, czy to da dobre elefty jak się da kilka żył równolegle?

Gdybym mógł jeszcze prosić o przypomnienie ceny (tam były 3 średnice z tego co pamiętam). Może polecasz coś innego? (raczej budżetowego)

Ten Vampire jest takze dostepny w wiekszej srednicy ale trudno mi powiedziec jak to sie sprawdzi przy okablowaniu kolumn. Do kolumn polecalbym Kimbera lub DH Labs. Oba dostepne w PCX w roznych srednicach.

19.5ga jest zwykle najbardziej uniwersalnym przekrojem, eventualnie 15ga na samym basie.

Lenam,

daj spokój, wiem że każdy z nas przbiera nóżkami, ale nie stosujmy metod bolszewickich.

Jeden dzień nas nie zbawi, a jak do jutra nie wpłacą to będą sami sobie winni. Ot co.

Bikoz mówił że zamieści taką listę. Swoją drogą przydała by się. Ja nigdy nie jestem pewny czy czegoś nie pokręciłem.

Ps Bikoz słałem Ci maila z zapytaniem czy kasa dotarła ale nic nie odpisałeś.

Pozdr Bartek 83

bikoz>>>7 lutego pisales że brakuje 15 osob, to duzo wiec wydaje mi sie, że trzeba dzialac sposobem, czasy sa ciezkie, ale z drugiej strony nie mozna czekac w nieskonczonosc, wiec moze narazie pobrac zaliczki w wysokosci 50% a reszta jak towar bedzie na miejscu, tylko kto to bedzie kredytowal (Peter?)

Witam

nie traktuję tego jako bolszewickie metody

jest to po prostu informacja

nie mam wpłaty od 10 osób

od kilku z nich mam potwierdzenie że wpłata już została dokonana

są to

Gustaw

Matthew

Jacek Bator

od pozostałych 7 nie mam żadnych wiadomości

są to

Jurek 1

Grip

Psiwerq

Kozioł

Maciej Grzelakowski

Rogus

Zbigniew Gębal

czas jest do jutra do godz 18.00

jeśli nie będzie wpłat,lub przynajmniej jakiejś informacji

TE OSOBY ZOSTANĄ USUNIĘTE Z ZAMÓWIENIA

to na razie tyle

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.