Skocz do zawartości
IGNORED

PARASOUND PLD-1100 gdzie kupić pilota

krell69

Rekomendowane odpowiedzi

PARASOUND PLD-1100 gdzie kupić pilota do Parasounda w Polsce za złotówki?

może ktoś wie jaki jest zamiennik lub podróba jakaś .Gdzie mozna kupić .takze poszukuję pilota do transportu Parasound 2000...dzieki z góry za jakies info.

pozdrawiam piotrek

• 7 miesięcy później...

witam i chciałem wznowić pytanie na forum ...poszukuje pilota do PARASOUND PLD-1100 i transportu Parasound 2000...może ktoś ma jakis namiar ..może jakiś zastępczy uniwersalny .....

• 2 tygodnie później...

????może ktoś widział może ktos wie??gdzie można nabyc pilota do zdalnego sterowania tym złomem..zajefanie gra ale trzeba chodzic a tu nogi bolą...starośc nie radośc.....

Haha ha no własnie składam bo kupiłem niekompletnego .Zwykle tak bywa ,że jak sie kupi coś na jakiejs giełdzie za 40zł to musi być cos nie tak w przypadku transportu 2000 brakowało krążka dociskowego i pilota ..Z krążkiem sobie narazie poradziłem bo wytoczony został a pilota to na tokarce sie nie da ..Próbowałem wszystkie uniwersalne i nie idzie..

• 1 rok później...
Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Witam. Chciałbym wznowić temat, gdyż jest on dla mnie na czasie.

Poszukuję pre-ampa Parasound. Czy ten p/hp850 ma pilota? Czy może lepiej szukać p/ld1100 lub 2000??

Czym one się różnią od 850?? Ile warto dać za te urządzonka??

Kolejne pytanie to: Czy warto szukać CD tej firmy?? CDP-1000??

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.