Skocz do zawartości
IGNORED

Który TV LCD?

lolek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprawdziełm w wyszukiwarce ale nie znalazłem odpowiedzi na moje wątpliwości dlatego pozwalam sobie na zadanie poniższego pytania.

Zamierzałem kupić Panasonic TH-37PA50 ale zrezygnowałem z uwagi na migotanie obrazu i wielkość ekranu. Odległość: oczy-ekran wynosić będzie ok. 2,75 m. Zastanawiam się wobec tego na zakupem TV LCD 32" i mam problem stary jak świat - co wybrać? Bardzo proszę o poradę który LCD wybrać. Jedynym kryterium którym się kieruje jest jakość wyświetlanego obrazu.

Telewizor będzie używany na codzień (Durczok etc ;) ) oraz do oglądania filmów DVD.

Zastanawiałem się nad poniższymi modelami:

1. Panasonic TX-32LX50,

2. Sony KLV-L32M1,

3. LG RZ 32LZ50.

Mieszkam na zadoopiu dlatego mam problem z porównaniem TV "na żywo".

Dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam.

Lolek

https://www.audiostereo.pl/topic/19061-kt%C3%B3ry-tv-lcd/

Jeśli masz 8250 zł - to zdecydywanie najlepszym rozwiązaniem jest JVC C 50 . Dla Twojego kryterium.

Dobrze /ale znacznie gorzej / na TVP chodzi SONY i Panasonic.

32 LG LZ 50 - wypadł najsłabiej. Można opowiadać dużo ale sprawdź na własne oczy.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/19061-kt%C3%B3ry-tv-lcd/#findComment-327393

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.