Skocz do zawartości
IGNORED

TV Philips 29PT8639 prosze o opinie uzy.

chkrzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. W nadchodzacym tygodniu zamierzam kupic w/w odbiornik TV. Nie ukrywam, ze przy obecnej podazy wybór jest dosyc trudny. Na poczatku bralem pod uwage marki: LG, Samsung, Philips i Panasonic. Po przejrzeniu ofert, cenników, specyfikacji itd. pozostal Panasonic i Philips ze wskazaniem na Philipsa. Przyznam sie, ze góre wzial sentyment do tej marki, poniewaz od ponad 10 lat jestem zadowolonym uzytkownikiem 21" TV tego producenta. Dla mnie Philips to przyzwoity obraz, czytelne menu, bardzo ergonomiczne piloty, intuicyjna obsluga no i ta niepowtarzalna stylistyka. O dzwieku nic nie powiem bo mój obecny TV jest monofoniczny. I pewnie juz wpatrywalbym sie w 29PT8639, gdyby nie wiele niepokojacych sygnalów o wysokiej awaryjnosci telewizorów Philipsa, które do mnie ostatnio docieraja i to zarówno od uzytkowników TV tej firmy, jak i od sprzedawców. Gdy kupowalem obecnie posiadany sprzet nie mialem takiego dylematu, poniewaz Philips w tamtym czasie slynal z solidnosci. Powiem jeszcze, ze do ostatniej chwili nie odrzucam "kandydatury" Panasonica TX29PM11P lub TX29PX10. Z góry dziekuje za odzew i pozdrawiam wszystkich forumowiczów !!! Krzysztof

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.