Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie zrobic kolumny

pawelm

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym jak juz kiedys napisalem na tym forum kupic sobie kolumny (podlogowce) i wciaz nie jestem zadowolony tego co slucham w sklepie. Czy moze ktos z Was mi polecic jakiego zdolnego czlowieka ktory zrobil by niezle kolumny ( bez mojego udzialu bo wersje zrob to sam sa dla mnie nie do akceptacji jestem beztalencie) do jakis 3000 zeta

(pokoj 30m2 i jak na razie zestaw CA )

Ostatnio redakcja MHF świadczy także tego typu usługi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale musisz najpierw dokładnie wiedziec czego chcesz . Inaczej nigdy nie bedziesz zadowolony ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pawelm > mam to samo: pokój 30m2 i brak kolumn (ostatnio sprzedałem). Właśnie jestem na etapie wstępnego projektu - analizuję różne głośniki i chyba zdecyduję się na: peerles SLS na bas (XLS niestety za drogi), audax HD-A na średnicę i vifa XT na górę. pomyśl o takim zestawie - powinno być bosko

pzdr

Cześć.

>pawcio

Jaki masz zamiar typ obudowy zastosować do Peerless-a, ja tak myślę nad linią transmisyjną, przeglądając różne głośniki też stwierdziłem, że chyba lepszego 12'' (SLS315) nie znajde przynajmiej w tej cenie (o którym myślisz 8'', 10'' czy12''). Wiem, że kanał powinien mieć ponad 3m, ale przy zastosowaniu wysokośc około 1,5m obudowy, to mozna to osiagnać. Ciekawy jestem Twojego pomysłu.

Pozdrawiam all.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.