Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Telewizor 29' 100Hz do 3000pln?

ArSoN

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki telewizor 100hz 29 cali do tej kwoty polecacie?Prosze o opinie poniewaz planuje zakup.Nie interesuja mnie plazmy i lcd bo i to nie ta polka cenowa.Zwykla 100Hz do kina domowego i telewizji.Panasonic, LG czy moze cos innego?

https://www.audiostereo.pl/topic/19115-jaki-telewizor-29-100hz-do-3000pln/

Panasonic 29 PX 20 cena około 26000 zł, ma wszystko co potrzeba ( nawet wejście component ), dodatkowo teraz jest promocja i dostaniesz bon o wartości 150 zl. ( a jeśli dobrze zagadasz ze sprzedawcą to zamiast bonu obniży ci te 150 zeta na telewizorze )

kupon o wartości dodawali do końca maja o ile się nie mylę, ale potwierdzam - w tej klasie PX20 to najlepszy wybór do kupienia za niecałe 2600 zł, np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale widziałem też gdzieś za tę cenę również ze stolikiem, muszę poszukać

Ukryta Zawartość

tutaz w potrójnej kumulacji

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo duzo osob poleca ten wlasnie tv.To chyba cos znaczy . W Szczecinie w MM PX20 kosztuje 2999 a PX 10 1999 .Czy wiecie czym te dwa tv roznia sie ob siebie? 1000pln to duzo ,wiec i roznica musi byc widoczna. Myslalem jeszcze o pixel plus thompsona ale jednak obraz jest zbyt ''teatralny'' moze i ladny ale nie dla mnie.

ups. myslalem o philipsie.pixel plus .sorki.Obraz w tym tv wydaje mi sie (juz to stwierdzeni kiedys padlo) bardziej ladny niz rzeczywistosc.A nie tego szuak. kolorki sa bardzo ladne ale jakies to wszystko takie nienaturalne.Liczac pryszcze na twarzy wystepujacych osob,stwierdzam ze jest to obraz az za dokladny(oczywiscie jak dla mnie) .Kolarzy mi sie z teatrem tv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.