Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kable do głośników Surround?

noxnox

Rekomendowane odpowiedzi

eeeh...

no jasne że przekroju. 1,5 lub 2,5 mm kw.

Myślałem że się domyslicie !

Przody to będą WH9.4 i tam dam kable o przekroju 2.5, za jakiś czas dołożę biWiring i prawdopodobnie będę mógł zrobić biAmpling.

Całość będzie napędzać Amplituneer Pioneer 915. Proszę się nie krzywić !

Kable to niestety jakieś tanie z giełdy elektronicznej. WIdziałem Nakamichi za 3 zł/m

Przy okazji czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na wątek 19349, w dziale Kino DOmowe ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chyba więcej nie napiszę na KD. Tam trudno liczyć na jakąkolwiek odpowiedź .....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli masz wybierać, to lepiej mniejsze, ale dwie żyły! Tyły nie potrzebują dużo prądi i głęboliego basu, ale Wharfedale mają to do siebie, że za bi-wiring odwdzięczają się jak rzadko które inne (kwestia projektu, wszystkie głośniki ich koństruktora tak mają).

>URUARUM

a JBL E30 tez bys tak podlanczal(tez maja bi wire)?

przody podlaczylem niby bi-wire ale jak mozna nazwac cos bi wire jak kabel do ampli wchodzi mi tylko na A(2 zyly) a kabelek to Koda

• 9 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.