Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup szerokopasmowców w SpectrumAudio

szczesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Wysłałem zapytanie do www.spectrumaudio.de o koszt przesyłki głośników i oto jaką odpowiedź otrzymałem:

"Hello Piotr,

parcel price is function of size;

min 17 EUR till max 33,30 EUR, max weight for all size = 40 kg, insured

till 750 EUR

shipping cheaper with small parcel (

• 1 miesiąc później...

Dzisiaj odebrałem głośniki (Tangband W3-871S) - paczka solidna, przesyłka (z Bremy) szła od poniedziałku do piątku (ekonomiczna). Wpłaty dokonałem 3 sierpnia, więc po 9 dniach od wysłania pieniędzy (w liście wartościowym - 14 zł) mam głośniki.

Spectrum Audio ma bogaty wybór szerokopasmówek i supertweeterów (Fostex, Jordan, Lowther, Altec Lansing itp.), skoro sprawdziłem firmę to mogę i polecam z czystym sumieniem. Tym bardziej, że były ostatnio na forum pytania: "Gdzie kupić szerokopasmowce?".

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.