Skocz do zawartości
IGNORED

Boomblaster

Typer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam zamiar kupic boomblastera firmy JVC RV NB1.Czy ktos z Was mial do czynienia z tym sprzetem?Nurtuje mnie przede wszystkim pytanie czy jest on wart swojej ceny ok 1100 zl?Potrzebuje przenosnego sprzetu grajacego na odpowiednim poziomie,a nie interesuja mnie boomboxy.......Ciekawi mnie o ile lepszy dzwiek generuje ten boomblaster od produktow typu boombox?Przejrzalem wszystkie oferty firm konkurencyjnych i nie znalazlem nigdzie pdobnego boomblastera....tak wiec wybor i tak jest bardzo ograniczony.. Bede wdzieczny za kazda rade i opinie dotyczaca tego sprzetu.

https://www.audiostereo.pl/topic/19421-boomblaster/

Czy Tobie chodzi o cos takiego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/19421-boomblaster/#findComment-334827

Moze i tak,ale mam 3 powody dla ktorych chcialbym kupic boomblastera 1.Wyjezdzam na dluzej za granice i chcialbym miec dobry sprzet przenosny,zeby nie sluchac ulubionych kawalkow(Disco Polo na boomboxie rulez)! rodakow z ktorymi bede mieszkal - stacjonarny sprzet nie wchodzi w rachube,bo juz takim dysponuje. 2.Trenuje na silowni na ktorej nie ma zadnego naglosnienia i nie bedzie(uroki malych miasteczek - nawet gdybysmy sie zlozyli np:na wieze to sprzet moze sie ulotnic......) 3.Lubie grac w kosza na boisku,a troche dzwieku podczas gry nie zaszkodzi :) Jednak nie ukrywam,ze wolalbym dowiedziec sie jak najwiecej,bo cena za tego boomblastera do najnizszych nie nalezy.....

https://www.audiostereo.pl/topic/19421-boomblaster/#findComment-334862

Dużego boomblastera słuchałem tylko w sklepie, a kupiłem mniejszy, który obecnie nie jest już sprzedawany (przynajmniej u nasz w Polszcze). Jednak grały całkiem podobnie (oczywiście duży może więcej), więc cosik napiszę. Jest to bardzo fajny sprzęt na wakacje, jak dla mnie jedyny nadający się do grania na zewnątrz – gra głośno, bez dudnienia i charczenia, całkiem przyjemnie – słychać muzykę, nie cyka i nie rzęzi. Ogólnie dźwięk raczej prosty, mocny, nie męczący, bardzo fajny do techno i podobnego łojenia.

Poza tym sprzęt przemyślany i pod praktycznymi względami przebija wszystkie przenośne badziewia – jest zasilanie 12V (możesz podłączyć do samochodu, albo na łodzi), obudowa mocna, jest pasek do noszenia i pilot. Niestety przy głośnym graniu na bateriach długo nie pociągnie. Moim zdaniem jedyny sprzęt nadający się na wakacje z którym nie trzeba się specjalnie certolić i który potrafi naprawdę fajnie i głośno zagrać na zewnątrz.

Wybrzmienia harmoniczne i w ogóle barwa raczej ograniczona, stąd mało opinii o boomnlasterze na naszym forum :)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/19421-boomblaster/#findComment-336076

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.